home Idiocracy Slalom printre cretini

Slalom printre cretini

Noul album Parazitii continua sa faca furori si sa atraga din ce in ce mai multi fani. Din punctul meu de vedere, cu versuri impotriva a ceea ce intalnim acum in romania, ei trebuiau sa critice si sa atace persoanele ce nu stiu pe ce lume traiesc (ca sa ma exprim plastic). In schimb au primit exact reversul medaliei, exact ca un viral, persoanele ce le criticau le-au devenit fani … si au ramas la fel.  Drept urmare in metrou, pe stalpi, in autobuze si pe ziduri au aparut din nou scrise versuri si numele trupei.

Nume care este scris astfel.

parziti

11 thoughts on “Slalom printre cretini

  1. Nu ştiu dacă aţi observat, dar de cele mai multe ori, când un cocălar vrea să asculte şi altceva în afară de manele, bagă paraziţii. Subtil, nu?

  2. stai linistit. eu cred ca sunt fani pe bune. aceeasi fani care pronunta “bi-u-gi mafia”. jumatate din ei nici macar nu stiu ca este, de fapt, B.U.G., iar cealalta jumatate nu stie ce inseamna B.U.G…. ei inca mai cred ca e BUG… =))

  3. Mie nu-mi mai plac paraditii de mult timp, de foarte mult timp, pentru ca o fac doar ca sa fie comerciali, ata, sa-si vanda niste rahaturi de cd-uri de pe urma carora sa se imbogateasca, nu mai au coloana vertrebrala, nu mai sunt artisti de dragul artei, ci niste badarani infecti. Vai de capul lor cu mentalitatea aia de rahat si alibiurile morale de genul: “o facem pentru o lume mai buna”. Sunt praf!

  4. se scrie cu 2 de ii bai fuckerilor,oricum parazitii pe primul loc,manelistii stau la rand si asteapta sa le pice din cer atata noroc si desteptaciune,parazitiii au darul sa priveasca realitatea in ochi,nu sa viseze roz ca manelistii

  5. Bine ca e mai tare Justin Timberlachita sau Dj nush-care-djunkye-Krystall-shit! Sa nu mai zic de petardele Miss .Uie 2000x care se fofileaza pe Mtv Rromania! Parazitii sunt baieti de cartier 100%, dar care din voi este indeajuns de rasat ca sa arate cu degetul? Tot ce canta ei treuie luat ca pamflet. Va simtiti jigniti pentru ca va descrie mediul social si personalitatea de romani de duzina. “Slalom printre cretini” descrie viata tineretului din ziua de azi chiar ft. bine. Si ca exemplu, am fost la un concert Maria Raducanu (jazz carevasazica, super-jazz) si am fost uimita sa vad ca oameni care se simteau ofuscati de cultura muzicala urbana (gen Parazitii) si care se credeau culti dom’le, s-au comportat ca niste retarzi ignoranti, cu rasete si gesturi de bovine, fosnind din pungi de chipsuri si sugandu-si maselele de la seminte. Mdeah, ce sa zic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: