home to blog Skunk Anansie si Roger Sanchez

Skunk Anansie si Roger Sanchez

Teoretic sonorizarea la Bestfest este una foarte foarte buna. Practic, scenele sunt atat de apropiate si concertele in acelasi timp incat se aud unii peste altii, totul transformandu-se intr-un zgomot greu de inteles. Si daca nu auzi muzica de la scene, atunci te lovesti de muzica de la Expirat, de muzica de la balciul ala cu tiribombe, de la muzica de la alte corturi care toate deodata incearca sa multumeasca toata lumea.

Am vazut aseara barmani rugandu-se de lume sa cumpere bere, iar berea fara alcool se epuizase in primele 3 ore. Lumea nu cumpara bere pentru ca venise cu masina, iar autobuzele alea probabil luau selectiv oameni in ei atat timp cat tot vedeam palcuri de oameni mergand pe jos. Sau erau localnicii care au acces gratuit.

Taxiurile care vin la Bestfest sunt din cele mai dubioase. Daca va ia vreo firma de taxi pe bune din Bucuresti sunt curios cat va cer pe un drum. Am avut la plecare neplacuta surpriza sa ma trezesc cu palme pe masina ca uite ma mai are locuri, ia-ne si pe noi.

 

Skunk Anansie a venit pentru prima data in Romania si a fost aproape placut impresionata de ce a gasit la Bestfest. S-a aruncat pe brate si a fost purtata pe brate de catre public spre disperarea celor de la securitate. Am vrut sa ii fac poze, insa desteptii de la acreditari nu mi-au dat si o bratara care sa-mi permita accesul sa fac poze. Ca asa stiu ei sa faca acreditari sau sa comunice unii cu altii.

 

Roger Sanchez s-as comportat de parca n-a mai fost in viata lui in  Romania. Desi am inteles ca a mai venit aici la un the Mission ceva. A avut un set mediocru, de la care oamenii au plecat in primele 15 minute, indreptandu-se spre cortul lui Gojira. Acesta din urma a rupt, la propriu.

Cei de la Coma in schimb au fost surprinzatori. Au cantat atat piese vechi cat si piese mai noi si au anuntat ca undeva in toamna vom vedea un nou album de la ei.

 

Bonus:

bestfest crede ca daca scrie la gramada jos acolo castiga.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Skunk Anansie si Roger Sanchez

  1. Da, cam asa a fost ieri, nu mi-a placut nici mie ca daca stateam pe salteaua Coca-Cola auzeam dubstep de la Jagermaister intr-o ureche si in alta ce era pe la Ciuc.
    Un lucru pe care eu nu l-am inteles a fost volumul exagerat de la bas si toba mare la Skunk A. Din randul doi, am fugit repede spre ultimele randuri(partea proasta e ca nu au fost putini care au facut asta). O fi asta stilul lor in concert insa nu e prea sanatos.

    p.s.: Cougar se refera la faptul ca Skunk Anansie se scrie cu “n”

  2. Daca stateai mai in spate fata de scena principala sunetul era grav compromis de ce venea din imprejurimi. Cand m-am mutat mai aproape de scena am descoperit ca de fapt Skin era impecabila la capitolul interpretare. Iar la partea cu energia pe scena si interactiunea cu publicul, ce sa mai mai zic, I’ll shut the fuck up 😀

  3. sunt curios cum o sa se prezinte terenul dupa ploaia de astazi…. sper sa nu ma umplu de noroi acolo in seara asta… In prima seara Gojira a rupt norma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.