home news Situatie tensionata in Republica Moldova

Situatie tensionata in Republica Moldova

Acum comunistii de acolo nu vor sa sarbatoreasca Craciunul pe 25 decembrie asa cum se intampla in mod normal in toata lumea, ci mai tarziu, dupa calentarul slav. Drept urmare au luat masuri in acest sens. Am primit un mail care descrie situatia de acolo.  Pentru ca peste Prut nici internetul nu e prea liber si se poate lasa cu repercusiuni (deh tzara mica se stiu toti), nu voi da publicitatii autorul.

Buna!
Informeaza si tu un pic cititorii tai despre ceea ce se intimpla la noi in Republica Moldova.
Nu ai auzit ce fac comunistii? Au mutat bradul amplasat de primarul Dorin Chirtoaca din centrul Chisinaului in alt loc, afirmand ca acel loc este rezervat pentru bradul “Tarii” (adica bradul instalat de conducerea lui Voronin) si va fi amplasat dupa!! 25 decembrie, deoarece comunistii nu sarbatores pe 25 Craciunul.
Si acum e destul de tensionata aceasta situatie prin Chisinau.. lumea incearca sa organizeze diferite “mitinguri” insa fara efecte.. chiar doreau initierea unei “revolutii a brazilor”.. insa sunt doar idei 🙂

8 thoughts on “Situatie tensionata in Republica Moldova

 1. Piticule, la ultimele alegeri, daca nu ma insel, partidul lor comunist a fost votat de vreo 65% dintre oameni. Asa ca sa ne mai lase..
  Cind moldovenii nu vor mai fi asa disperati sa-si ia cetatenia romana doar ptr. a ajunge usor in Vest, atunci mai vorbim.
  Deocamdata avem noi probleme. Sa vina la munca in Romania.

 2. Da, cat timp ii voteaza pe aia, sa ne lase. Sunt cativa oameni(un procent relativ redus) care realizeaza ce se intampla, si se plang, insa daca le iei comunismul, vor face ca moshii de la noi: Aualeu de ce lau impuscat pe ceasca? Era bun,era comunist, mia dat casa, servici, etc.
  Intr-adevar, exceptand o gramada de cacaturi de genu astuia mentionat de tine, comunismul da un echilibru (poate fals), de care cu greu se pot dezlipi oamenii.

 3. Da, Piticu, cineva vorbea de o adevarata monitorizare a activitatii bloggerilor moldoveni. Nu ma mira.
  @kappacelu’: Stupid comentariul tau “comunismul da un echilibru” LOL! Tu macar stii ce e aia comunism? Da-te-n plm ca esti simpatic!

 4. @INconstantIN: da,stiu ce e comunismul, am invatat la istorie 😉 comunismul da un echilibru, si am multi care zic asta(chiar daca nu sunt de acord cu sistemul), enumerand faptul ca toti aveau casa, si servici.
  Pana la urma, stupid/nestupid, e parerea mea. Si chiar cred ca e adevarata 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: