home Idiocracy Sinucide-te, dar fara sa stim noi

Sinucide-te, dar fara sa stim noi

Adica mori linistit, fara sa faci asta public, fara sa atragi atentia, fara sa faci scandal. Vrei sa te sinucizi? Te duci tu frumos, acolo unde nu este nimeni, unde nu te vede nimeni si te omori. E viata ta, te priveste, vrei sa te sinucizi eu nu o sa te opesc din aceasta actiune. Dar nu te arunca in fata masinii mele, nu te arunca in fata autobuzului, nu te arunca in fata metroului si asa mai departe. Pentru ca daca faci asta, implicand si alti oameni pe langa tine in operatiunea ta de sinucidere deranjezi. Iti strici si tie distractia, dar si altora.  Nu de alta dar exista posibilitatea sa vina unul si sa iti dea o mama de bataie frumoasa de tot si sa iti treaca tot cheful.

Daca nu mai are nici un sens viata asta pentru tine, pai imbata-te si du-te la curve, in orice ordine vrei. Repeta opreatiunea asta de cate ori crezi ca viata nu mai are nici un sens.

La ora 16, astazi, un individ cu geaca groasa si telefon mobil era urcat pe Arcul de Triumf amenintand ca se sinucide. La fata locului au ajuns imediat televiziunile Antena3, Protv, TVR  si inca vreo 2 camere pe care nu le-am recunoscut, de asemenea si ambulanta si jandarmeria.  Toti au parcat in intersectia aia cum au gasit ei cadrul mai bun obstructionand circulatia. Pai sa nu va injur pe mama acum ?

13 thoughts on “Sinucide-te, dar fara sa stim noi

  1. cred ca oamenii clacheaza din cauza mai multor factori,parerea mea este ca nu este de ras cu chestia asta,cred ca macar odata oricine sa gandit la sinucidere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: