home to blog Singurul motiv pentru care sa mergi in RE:Public

Singurul motiv pentru care sa mergi in RE:Public

Aseara s-a deschis in centrul vechi o noua carciuma. Se cheama RE:Public, preturi destul de mari sus, berarie jos. Beraria e chiar bine climatizata. Ceea ce inseamna ca ai sansa sa nu iti imputi hainele cu fum de tigara, aseara nu s-a intamplat asta. Bere  Carlsberg.

Dar singurul lucru care face diferenta dintre aceasta carciuma si oricare alta, este baia. Si nu e o baie prea speciala, pisoare, chiuvete si … oglinzi.

Iar oglinzile sunt cireasa de pe tort. Pentru ca sunt duble. Pe partea femeilor acestea vad ca o oglinda si isi fac freza, se fardeaza si se aranjeaza ca intr-o oglinda normala. Pe partea baietilor, oglinzile acestea sunt geamuri, astfel incat baietii vad ce fac fetele. Si nu e o senzatie mai buna decat sa scuturi prietenul bun, in timp ce o tipa se uita la tine si se macheaza sau se da cu strugurel. Pentru moment strugurel.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Singurul motiv pentru care sa mergi in RE:Public

  1. Îmi pare rău că nu te-a impresionat. Mie mi-a plăcut, ţinând cont că în cârciumi nu l-am găsit pe Mărgineanu cântând, că am găsit câteva feluri bune de bere. Totuşi în Republic nu găsesc ceva ce se găseşte în cârciumi – boschetarii.

  2. Chiar misto, chiar daca nu e Carlsberg berea mea preferata, dar o aveau si pe a mea. Baia e feature 100%. Am mers de 2 ori la ei, mancarea e “to do” mai ceva ca berea. Haters gonna hate :), oricum merita vazuta si pentru simplul fapt ca e singura berarie care arata ca o berarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: