home to blog Sighisoara

Sighisoara

Am ajuns in Sighisoara ieri, dupa ce m-am trezit, am pus ochiul pe harta si am zis, aici vreau sa ajung.

Orasul e frumos, atat cel nou cat si cel vechi. In schimb, lumea pare a fi prea reticenta si prea stressata acolo decat in alte locuri. Parca ar fi tranzitia aia de la hai sa te ajut la nu-mi pasa, iar asta trece printr-o perioada de frustrare interioara.

Despre cetate ce sa spun in cuvinte? Faptul ca e oarecum pastrata cum trebuie, sau faptul ca inca n-au cazut peretii de pe cladiri. Sau faptul ca toti strainii care veneau acolo erau impresionati de cetate, de faptul ca toata lumea vorbea limba lor, indiferent daca asta era franceza, germana, italiana sau engleza. Si am vazut foarte putini vorbitori de engleza pe acolo.

17 thoughts on “Sighisoara

  1. Ai mare dreptate, e un oras superb. Am norocul sa am ceva rude pe acolo astfel ca ma duc cat de des pot, dar din pacate anul acesta nu am putut sa ajung la festival 🙁 .

  2. Daca taceai filosof ramaneai…cand spui “centru istoric bine conservat” faci cumva comparatie cu Viena, Budapesta sau Sibiu?

  3. :)))de ce a trebuit sa postezi filmuletul cu tine? crezi ca pari interesant/inteligent? doamne..parerea unui profesionist. hahhahhahahahhahahahah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: