home to blog Si totusi unii recunosc

Si totusi unii recunosc

Iar asta e bine. Sa stii ca citesti un ziar aservit politic, sau ca acel ziar are o simpatie puternica pentru un partid politic in campania electorala e foarte bine.


Hai sa vedem acum cum ziarele centrale fac acelasi lucru, dar si televiziunile lui PSD-PC. Sau chiar televiziunea nationala.

12 thoughts on “Si totusi unii recunosc

 1. Pana acum cateva zile avea PNL-ul spatiul ala. Acum este al PD-L, iar PSD-ul are banner in sidebar. Totul se reduce la bani. Cine plateste mai mult, isi face reclama pe site.

 2. Asta îmi aduce aminte de chifteaua primită de Intact de la Realitatea-Caţavencu la combinaţia aia cu transmiterea meciurilor din Liga1. Intact a cumpărat pe bani grei drepturile de televizare iar Realitatea-Caţavencu a cumpărat de la LPF dreptul de a-şi face reclamă pe GSPTv şi Antena1.

 3. Desantare mai mare ca pe Antene nu exista…,evidenta pro-proprietar (tov.Voiculescu) e clara, era si logica, insa nu ai cum sa nu te minunezi de asemanarea uneori ostentativa cu practicile postului unic de dinainte de ’89.
  Are seful experienta, “stie”, metodele specifice…etc. Aparenta grija “de popor”, manipulari etc…,deh!

  Nu e de mirare de ce a facut PSD iar “pact” cu unii ce practica curvarasia politica si care “a mai lins unde a scuipat”…

  Orice ziar/post tv/radio, chiar ziaristii, pot avea simpatii politice proprii, e si normal, asta e oriunde in lume.
  Numai ca ele trebuie sa fie intr-o campanie electorala subsidiare interesului cetateanului, de a permite accesul liber si corect la informatie, cu o prezentare (si prezenta “pe sticla” si/sau in paginile scrise ori din on-line) a intregului spectru politic, daca se doreste a oferi informatie si fapte, cu deontologie profesionala si bun simt.

  PS: exemplu de stire azi la Antena3: “cativa cetateni scandalagii s-au urcat pe o cladire din aproprierea Politiei, care nu intervine. Ei nu pot primi case de la Primarie pentru ca nu locuiesc in sector”.

  In fapt, stirea era cu totul alta; de asemenea, se minte si prin eludare… Nici macar n-au pomenit ca e vorba de primarul PSD de la Sect 5! Fiind vorba de “onor” Vanghelie, al mai mare pentru PSD din Capitala, nu s-a spus clar:”13 oameni protesteaza si ii cer primarului Sectorului 5 sa li se dea locuinta sau un teren unde sa poata ulterior sa ridice o locuinta. Ei s-au urcat pe acoperisul unei cladiri de langa Primaria Sect 5 amenintand ca isi dau foc sau se arunca de pe cladire”.

  Oamenii aia zac efectiv pe caldaramul din fata primariei lui Vanghelie de foarte mult timp, cerand o locuinta sociala pe care primarul zice ca nu are cum sa le-o dea.
  Dincolo de faptul ca astfel de gesturi de amenintare cu suicidul sunt neindicate, ele sunt urmare a ajungerii disperate a acelor oameni.

  …Si uite asa, inca, se mai minte “cu televizorul”.
  In provincie insa, acolo…, in multe zone, in presa scrisa si audio-vizuala, e cu adevarat mizerie! Vezi si ce au patit “Catavencii” incercand sa afle despre…x, y, z (indiferent de la ce partid erau) de la presa locala, in multe judete.

 4. Ma intreb daca un ziar din Romania si-ar declara pe fata sustinerea pentru un candidat anume, ca la americani, ce s-ar mai scrie.
  Mai grav este ce fac liderii de sindicat prin tara, care le cer oamenilor sa voteze cu un anume partid.
  Intrebarea este:
  Pe cine sustine Gazeta de Sud, pe PD-L ca are banerul sus cu ei sau pe PSD ca are 2 banere pe prima pagina?

  Ca eu nu inteleg ce au recunoscut ei.

 5. Sustin pe mai multi, adica pe cine marca banu’: http://img515.imageshack.us/img515/5195/gds1ka1.jpg

  Dar tu citesti mizeria aia de ziar?
  Poate o sa ma decid la un moment dat sa lansez o bomba senzationala(c)DD si sa spun la toata lumea cum fura Gazeta de Sud.
  Si nici macar nu se compara cu furtul de idei sau de informatii asa cum se tot practica pe-aici, e vorba de furt pe bune. Si daca am trai intr-o tara in care si cei mari pot fi pedepsiti, cineva de acolo ar intra la mititica.
  Vedem, poate schimba anu’ ceva…

 6. Prietene, nu cred ca ai curajul sa publici commentul meu anterior. De ce, nu iti place ca e adevarat? (e prietenul tau, da, dar prietenii mai fac si greseli. Ca atunci cand batea la usa ta si te filma cand erai cu tipa aia in camera. Ce mai gluma, dar o vede tot netul si “ride”)
  Eu am comentat la subiect, fara sa injur si am spus un adevar. Deranjeaza Adevarul?
  Honestly, as avea respect daca ai avea curajul sa il lasi…

 7. Ma uimesti. Cum de ai ajuns pe pagina lor? Saraca Gazeta n-o citesc nici aia de prin Craiova.

  In general GDS baga articole comandate (scrise foarte prost) sau stiri care au aparut acum 2 zile prin presa centrala.

 8. neah. a pus famelia lui o vb buna si s-a oprit “campania”…ca ii respectam pe altii.
  Bloggeri mai mari ca Visurat? Nu se egzista asea mai mari. El e tata lor. 😉
  revenind: macar sa stim si noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.