home to blog Si totusi slabut

Si totusi slabut

Se pare ca Vibe FM (fostul Radio DEEA) n-a castigat nimic fata de anul trecut, cam tot 40 de mii de ascultatori zilnici aveau.

Radio21 in schimb e in top si isi mareste pe zi ce trece numarul de ascultatori. Interesante au fost campaniile de la nunta pe neve si ascult radio21, care au generat milioane de ascultatori de oriunde.

Radio21 va mai castiga anul asta ascultatorii de la mare, pe care ii va chema la liberty parade, iar liberty parade anul asta iar va bate toate recordurile de audienta. Si asta pentru ca au inceput promo-ul la liberty parade 2008 cu mult timp inainte, pentru ca evenimentul sa nu se piarda in neant.

Interesanta audienta lui Itsy Bitsy, ce se apropie de Info Pro si muzica pe care o difuzeaza acestia noaptea. Pe langa asta Smart FM, lansat in septembrie, cu o promovare inteligenta este la egalitate cu vechiul National FM.

KissFM e pe locul 3, dupa Radio21 si Romania Actualitati in Bucuresti. Adica ce carcotasi, ce vedete, se vede ca nu mai e Tariceanu la conducerea postului ca sa poata veni cu idei misto, sau penalizari 😉
Ma rog, daca vreti audienta radio detaliata, la ei pe site.

Si pe Mircea Badea il asculta 10 oameni, aia de-l suna in fiecare zi, unu de-l injura, baiatul cu pizza, baiatul de aseara si conferentiarul. (am numarat 10? nu cred ca mai sunt altii)

29 thoughts on “Si totusi slabut

 1. @olix

  din nefericire CONFIRMI !!!

  ce zic eu , ce intelegi tu , dar pentru un copil care habarnuare ce e ala air check cred ca nu are rost sa insistam foarte mult
  deci

  ASA ESTE AI DREPTATE !!!!

  totushi PS
  38 + 18 + 2.2 = 58.2 care = numarul tottal de viberi oanari shi proefemari

  potential = care are in sine toate conditiile esentiale pentru realizare, care exista ca posibilitate, care exista în mod virtual

  deci rezulta 58,2 = NU POTENTZIAL
  indicii pt aflarea potentialului focus + audit + “risarci”

  restul aflii tu cand o sa te faci mai maricel !!!!

 2. @dumneZEU Manuele, avad in vedere ca eu am invatzat radio si inca invatz din mers, furand meseria de la altii, mi se pare normal sa nu stiu unele chestii pe care nu mi le-a spus nimeni pana acum.

  Acum stiu eu ce inseamna asta si probabil peste cativa ani voi incerca sa nu fac misto de un pusti care vrea sa invetze si nu va stii ce e aia air-check.

  Puteam sa intreb pe oricine altcineva ce e ala air-check, dar l-am intrebat pe Tony pe blogul lui, asteptandu-ma la consecintze.

  Nu inteleg totusi de ce 58.2 nu este un potential, dar in fine, stiti voi mai bine. Noi sa fim sanatosi !

 3. @olix

  nu fac mijto de nimeni ziceam doar ca tu NU intelegi semnificatzia POTENTIALULUI
  olix are potentzial mare , dar momentan e doar la 58 % din capacitate
  ce inztelegi din asta ?
  ca olix poate doar 58 % ?
  sau ca olix poate mai mult dar momentan e doar la 58 % ?
  ei imagineaza tzi acum ca 58,2 ul ala de mai sus este doar o bucatzica din ceea ce se poate pe segmentul dance !!!
  e greu ?
  nu tzine de experienta radio ci doar de intelegere a limbii romane !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.