home to blog Si totusi ma, apa aia curge, voi nu vedeti?

Si totusi ma, apa aia curge, voi nu vedeti?

Romanul e atat de incapatanat incat daca nu vede si nu pateste el asta … n-are treaba domle, nu se intampla nimic.

Drept urmare iar au fost luati prin surprindere astia cu inundatiile din moldova. Care inundatii continua, pentru ca o mare cantitate de apa nu curge cu una cu doua sau imediat …. |

Si totusi, oamenii aia ce faceau? Stateau in casa si se uitau la televizor sa vada cum se inunda satul lor in direct?

9 thoughts on “Si totusi ma, apa aia curge, voi nu vedeti?

  1. Nu stateau in casa. Cam jumate au iesit de bunavoie de aseara cand s-a anuntat…iar jumate au refuzat sa isi paraseasca locuintele. Acestia din urma au fost luati azi cu barca, pentru ca apa depaseste un metru in unele locuri.

  2. De ce au taiat padurile si nu s-a impadurit deloc? Iata rezultatul!!! Inundatii! Si-or sa mai fie in toata tara, cum ne-am obisnuit. Politicienii se duc, se uita…si isi vad de treaba lor.

  3. Oamenii batrani nu gandesc asa. Ei se gandesc ca munca lor de o viata le va fi luata… Totusi ar trebui sa incerce sa fie lucizi si sa inteleaga ca nu au ce face, doar sa se salveze.

  4. de ani buni , aceeasi poveste si nu se schimba nimic!nu se vrea sau sunt neputiinciosi?mereu se sta la mila cetatenilor sau a lui dumnezeu. si in tarile civilizate sunt inundatii. aceia cum rezolva problema? de ce nu se duc guvernantii nostri in zone inundate din tarile care stiu ce au de facut in asemenea situatii, poate invata si ei ce au de facut!

  5. Ce faci cu agoniseala de o viaţă dacă mori? Mai bine stai să te îneci în casă, încercând să scoţi carpeta şi covoarele? E cinic, dar e logică simplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: