home to blog Si sobolanii mananca de la Fornetti

Si sobolanii mananca de la Fornetti

Cat impact de marketing ar avea o campanie de genul asta? Ar rupe piata in doua pun pariu. Si nu in sensul rau al cuvantului, sensul asta vine atunci cand vezi materialul video de mai jos. In schimb cum ar suna:

uite o mancare buna. Si sobolanii mananca de la Fornetti.

vino la Fornetti, daca sobolanilor le place, atunci tu vei fi foarte incantat.

Alte idei? Hai sa le facem o campanie de marketing pornind de la realitatea de mai jos.

(video de la protv, necesita read more pentru ca altfel incarca pagina greu).

19 thoughts on “Si sobolanii mananca de la Fornetti

  1. or avea in franciza si sobolanul? ca poate sintem noi, romanii, cusurgii. in fond, ce? era un amarit de sobolan infometat care daduse iama prin cosulete. 😀
    si apoi, daca sobo papa, noi sintem mai prejos? o lume minunata, in care iata cu speciile coexista atit de bine. eu chiar as propune ca fiecare punct de desfacere alimentar sa aiba petul propriu. uite, al fourmi, bunaoara, ar trebui saa aiba macar un musuroi per raft. mega image, un elefant la intrare care sa te ajute galant sa iti cari sacosele etc. etc.

  2. N-am reusit sa vad filmuletul(motive tehnice),dar eu nu manac de la Fornetti si chiar daca as manca,de unde sa stim noi ca sobolanii nu manaca si de pe la altii?Is bune produsele Fornetii?Da,am gustat si eu.Atunci cum sa nu manance si sobolanii de acolo?

  3. E veche asta cu sobolanii de la Fornetii,sa vedeti cum se face livrarea,sau mai cade cate o mana de foietaje pe jos,se aduna si se pun iar in sac fara nici o jena…

  4. @nkAndrrei: nu e in pasaj le universitate, ci in pasaj la unirii..scrie in explicatia filmuletului pe youtube;)

  5. intr-adevar e scarbos si merita scuipati cei de la fornetti. dar cei de la acel fornetti. nu toti. sunt probabil cateva sute in toata tara si nu trebuie toti bagati in aceeasi oala.
    si la kfc in america a fost invazia aia de sobolani dar asta nu inseamna ca asa e la toate kfc-urile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.