home to blog Si porcii zboara (pe bune)

Si porcii zboara (pe bune)

O aeronava TAROM a lovit un porc mistret pe aeroportul din Iasi.

Acum am doua intrebari. Prima ar fi ce naiba cauta porcul pe aeroport? Ala n-are garduri de imprejmuire? Fugise dintr-un alt avion, a vrut sa coboare mai repede din cala? Ii verificase cineva pasaportul si a trecut prin poarta de securitate fara sa ii piuie?
Si cea de-a doua intrebare logic, daca porcul ala zbura sau nu?

 

Acum partea trista e ca aeroportul din Iasi e international. Deci pe un aeroport international din Romania un porc se plimba linistit pe pista. Si noi vrem in Schengen.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Si porcii zboara (pe bune)

  1. Cica gardul era doar din sarma ghimpata, ceva doar sa fie. Apoi au aratat poze cu patrupedele kilarite pe autostrada. Ai vazut cum e in Ungaria si Austria? Gard electric de-a lungul autostrazii, sa nu te trezesti cu jivina peste tine. Aici as monta si eu, ca bani de investitii se gasesc, dar nu stiu unde tre sa cotizez politic ca sa iau contractul, daca ma intelegi…

  2. Eu m-am trezit cu un mistreţ în faţa maşinii, noaptea, pe autostrada, lângă Munchen. Deci nu e unheard of. Eu ma mir ca aveau şi sârmă ghimpata; cum,de nu au furat_o ţiganii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.