home to blog Si pentru ca suntem in 2010

Si pentru ca suntem in 2010

Pentru prima data de cand sunt in Bucuresti, m-au intampinat la iesirea din magazin doua scolarite de vreo 8 – 9 ani, care mi-au cerut bani sa-si cumpere de mancare. Nu erau tiganci, erau doar cu ghiozdane aproape rupte, haine cumparate de la SH, dar erau spalate si sincere.

Pentru ca scoala costa.

Si imi amintesc ca in perioada guvernarii lui Ciorbea cand am mai trecut prin asa ceva n-am ajuns niciodata in situatia sa cer bani, ci doar sa nu ies in pauze sau sa-mi caut de lucru. Bine, nu la 8 – 9 ani.

Voi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Si pentru ca suntem in 2010

  1. Or fi aceleasi scolarite care stau dimineata la metrou la romana tot rupte si tot sincere. scolarii sint mai incolo nitel fac si ei cheta dupa care se duc sa rupa o bere proasta dar sincera pe la vreo circiuma ….

  2. de supravegeheate sint, ca baietii satu un pic mai incolo, si sa vezi cite lacrimi au in coltul ochiului sting … ca deh scoala e scumpa si tigarie & berea coista al dracului mai ales cind ti-ai terminat alocatia.

  3. De ras sau nu, am observat ca in ultima perioada s-au inmultit copiii care cersesc, in special in preajma supermarket-urilor. De unii imi e mila ca par “originali”, dar pe altii imi vine sa-i strang de gat. A venit la mine zilele trecute un drac cu Nike-uri in picioare. Si erau noi nouti. Eu nu m-am indurat in viata mea sa dau atatia bani pe o pereche de adidasi/sneakers. Doar nu sunt sportiv de performanta. Totusi el mergea la cersit cu ei.

  4. Sunt 2 “scolarite” de-astea si la Mega Image la Tineretului…e doar o noua forma de cersit.

    Ieri au convins o doamna sa le cumpere Nestea la 0.5 si bomboane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.