home to blog Si infrastructura cedeaza

Si infrastructura cedeaza

Azi a plouat. Nu tare, nu torential, ci marunt si des. O ploaie simpla daca vreti sa o luam asa. Ce s-a intamplat in urma ploii? Nu mare lucru.

Ce vedeti in clipul de mai sus e un canal ce refuleaza exact in mijlocul intersectiei tineretului la fiecare ploaie, inundand complet zona. E aproape logic si normal. Apa de pe deal foloseste canalizarea pentru a se scurge, iar cum debitul este foarte mare, daca acesta este plin de mizerii refuleaza la vale.
Ce nu e normal, este ca astazi canalul ala a rupt si asfaltul de pe langa el cand a dat pe afara. Drept urmare a facut ditamai gaura in mijlocul intersectiei, astfel incat masina de politie a trebuit sa se puna in dreptul lui, pentru ca soferii sa-l poata ocoli si ca sa nu pice in gaura.
Ce face toata apa aia in fata blocului meu, asta e o alta distractie.
Cum se rezolva toate acestea? Pai nu se rezolva, pentru ca nu e nici un motiv sa rezolvam. Sa faca statul. Nu noi. Dupa care daca muncesti la stat, de ce sa lucrez eu? Tot imi vin banii … deci e degeaba, las ca merge si asa.

Videos shot with Nokia E75 !

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Si infrastructura cedeaza

  1. Primaria e de stat? Sau trebuie sa se aplice iar legea 1/1985, aia cu munca voluntara sambata si duminica in folosul comunitatii?
    De ce nu gandest un pic bai?

  2. Lasa ca putem sa traim si asa, trebuie neaparat acum reparatii. Avem treburi mai importante precum Loganuri de 80.000 $, mall-uri pt pitipoance si cocalari, proiecte si rezerve de bani pt idiotii din parlament…

  3. da, diferenta e ca la ei au fost 90 de litri pe metru patrat, iar la noi 10 :D))

    e o diferenta.

    Partea misto e ca la Berlin nu se va mai intampla a doua oara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.