home to blog Si inca o televiziune de sport

Si inca o televiziune de sport

Daca va era dor de fotbal, el revine. Iar cum in Romania se vinde mai bine sportul decat discutiile despre afaceri, iar fotbalul primeaza inaintea oricui, RDS-RCS au decis sa scoata de pe cablu postul The Money Channel ca sa faca loc noului post de fotbal numit, ironic sau nu, gsp TV.

Ce vedem acolo nimic altceva decat probe de sunet, un promo si o grafica rosie, asa cum e si gazeta.

Un lucru e bun, nu va avea foarte mult rating. Pentru simplul motiv ca nu va fi receptionat de toate televizoarele, fiind in hiperbanda (asa  cum o denumesc cablistii).

Si totusi, nu stiu care e santajul antenelor la adresa cablistilor, dar se pare ca functioneaza de minune. (daca imi aduc bine aminte, trustul intact conditioneaza emisia gratuita a antenei1 catre cablisti cu conditia ca sa le preia si celelalte programe).

10 thoughts on “Si inca o televiziune de sport

 1. incredibil
  vai
  a disparut money channel
  ce sa-ti spun
  are mai mult de 0,5 audienta?
  eu plang dupa cosmos tv
  era de 1000 de ori mai util decat mc
  eu nu pericep altceva: de ce trebuie ca rcs sa inlocuiasca unele posturi? sunt atatea frecvente nefolosite …

 2. Nu a fost nevoie de niciun santaj din partea Antenelor. Drepturile de televizare pentru meciurile de Liga 1 sunt co-propietate Intact-RCS&RDS. Adica e in interesul RCS sa bage gspTV, doar au dat 100 mil Euro pe drepturile alea.

 3. ah da si acum mi-am adus aminte ca Tolo zicea pe blogul lui ceva de 4 posturi gspTV. Deci in afara de Telesport si The Money Channel, o sa mai scoata inca doua posturi.

  Sunt curios daca o sa ajunga la un acord cu alte firme. Pe mine personal m-ar interesa Boom, ca asta am la casa. Aia cand a fost vorba sa transmita mai multe meciuri in paralel, au mai infiintat un post, 802, si in ultima etapa au bagat pe toate posturile lor, Boom Action, Boom Drama, Boom Comedy. La astia era misto ca poti sa zici ca e o drama de meci sau o comedie, dupa caz, dar la Antene, sa bage un Dinamo – Vaslui pe Antena2 sau Pandurii – Poli TM pe Euforia TV nu ar avea farmec 😀

 4. Daca am avea fotbal la cate televiziuni au astia ar fi bine da nu avem avem o mizerie sincer nu imi pasa

  Eu meciurile echipei mele le vad pe stadion si pe net ….

 5. GSP tv EXCLUSIV la RCS si Digi tv in pachetele baza ..intra gratis ..fara niciun ban in plus la abonament :))) !
  Nu Dulce..nu Zboom .nu UPC !!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: