home to blog Si inca o data pentru motociclisti

Si inca o data pentru motociclisti

Acum cateva zile am creat ceva reactii virulente vorbind despre motociclisti pe blog. Am zis ca au dreptate si am vrut sa le dau dreptate chiar daca mi-au dat exemple de cum pot sa-mi rupa capul. Dupa care am citit asta:

Motociclistul este asociat de cele mai multe ori cu baiatul rau din filme, care este rebel, nu are prea multe probleme in viata, este dispus sa joace totul pe o singura carte si sa isi transforme fiecare ora din viata intr-o aventura in care conceptul de adrenalina devine absolut.

Dupa care am vazut asta:

REALITATEA.NET – Nebunie pe două roţi: Două tinere au fost prinse mergând pe motocicletă cu 196 Km/oră.

Si acum le dau inca o data dreptate. Da, e viata voastra, jucati-o pe o singura carte, simtiti adrenalina, faceti ce va trece prin cap. Am insa o singura rugaminte, cand conduceti ca in imaginile de mai sus, ganditi-va ca nu sunteti singuri pe strada si ca daca e sa muriti nu trebuie sa ii implicati si pe altii.

6 thoughts on “Si inca o data pentru motociclisti

  1. Comunitatea moto este mult diferita de cea a soferilor. Vad numai comentarii de ‘rau’ pentru ei. Intradevar iti trebuie un pic de nebunie sa mergi pe 2 roti; dar nimeni nu ii condamna pe cei ce sunt prudenti in trafic. Motociclistii ca si multi, multi, f. multi soferi auto, sunt soferi cu capul pe umeri sau nu! Nu inseamna ca dak ati vazut un motociclist nebun sunt toti. Mai degraba muriti de cald si de nervi in trafic in masina? sau merg cu motocicleta la ora de trafic intens in 20 de min de acas’ pana la servici? Este un transport practic si exista evident mii de modele ce pot sa atraga multe priviri. Daca in cazul in care nu cunoasteti legislatia: un incepator *( sub 1 an vechime) de categ. A nu are voie sa conduca motocicleta ce depaseste 85cp. Astfel motociclistii ce ‘alearga’ cu >200km/h / inseamna ca au motociclete de viteza cu un motor ce depaseste 85cp. Sa ai un an vechime pe motocicleta si mii de km parcursi in Bucuresti pe 2 roti, este o minune! Multi soferi de categ. B sunt nesimtiti si nici nu se asigura sau se gandesc macar ca ar merita sa se asigure fata de motociclisti ! Ba mai mult, indeamna motocilistii sa se strecoare la semafor ca sa ‘faca loc’… Despre asta nu vorbeste nimeni? App. legat de ‘respect’ : Noi care suntem ‘motocilisti’ ne respectam de fiecare data si ne salutam in trafic. Noi daca vedem ca un ‘coleg’ are probleme tehnice si a oprit (vezi codul rutier inainte de comentarii > ‘stationare’ )… ne oprim din bun simt si intrebam daca putem sa il ajutam! Voi (soferi de alte categ.) cum procedati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.