home to blog Si daca nu aveai aer conditionat

Si daca nu aveai aer conditionat

Postul asta e dedicat Ancai. Nu de alta dar ea e adepta aerului conditionat. De fapt si are dreptate, la munca n-are parte de ventilatie naturala, ci doar de ce ii ofera instalatia de climatizare. De cele mai multe ori temperaturi extreme.

Bun, Anca s-a culcat, dar a pornit inainte aerul conditionat. Asta ca sa fie chipurile mai racoare. Si daca nu aveai aer conditionat ce faceai? Cum dormeai? Cum te obisnuiai cu caldura. Nu?
Parca era mai bine fara aer? Sau cu aer?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Si daca nu aveai aer conditionat

  1. ai inebunit.tu nu scapi de iarna nici macar vara? 🙂 incepe sa se increteasca creierul cind ma gindesc.n-am stai linistit.iti dai seama intr-o pereche unul friguros si altul care moare de cald cu este?unu invelit in patura si altul gol pusca. =)) nu-i de ris.cam greu se potrivesc.dar se pot intilni pe la temperatura de 18 grade C.nici nu mori nici nu transpiri.asta se intimpla in caz ca nu faci dragoste. 🙂

  2. eu nu am aer conditionat si nu mor asa de cald in casa, de pe la 21 se face racoare racoare…. 24-25 de grade.

    in caz de urgenta, dau drumu la ventilator si se rezolva.

  3. In cazul in care stai la mansarda si ai tigla incinsa deasupra ta, un aer conditionat e musai! Anul trecut ventilatorul nu facea fata, nici daca erai gol pusca. Deci aerul conditionat rules!

  4. La 40 de grade afara si eventula 50 in casa, parca prinde bine si un aer conditionat. Sunt acum moderne, timp, temperatura….deci nu e nici o problema:D

  5. Aerul conditionat e si el bun, dar pana intr-un punct. Nu stat toata ziua langa el. Iti provoaca niste dureri de cap incredibile.

    Prefer sa gasesc alte modalitati de racorire decat aerul conditionat.

  6. Daca il setezi la o temperatura acceptabila, mentine confortul. Aici la noi, din cauza umiditatii din aer, fara aer conditionat, lesini. Pana la urma, e optiunea fiecaruia, dar eu zic ca e mai bine, CU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: