home to blog Si cu BCR Asigurari

Si cu BCR Asigurari

Dupa Altex si Euroline Cards, vine BCR Asigurari puternic din urma ca să îngroaşe masa celor nemultumiti de servicii.

bcr

Individul asta se plimba zilnic prin Pitesti cu pancarta de gat, prin fata sediului BCR. Il baga cineva in seama? Mai greu … astia de la BCR mai rar ies din birourile alea si din lumea lor. E de mirare totusi ca mai fac dush din cand in cand.

Si totusi nu vad linkul de la forum in poza asta 🙂

19 thoughts on “Si cu BCR Asigurari

 1. Pana la 15.04.2008 am lucrat cu BCR. Colaborarea cu aceasta societate de asigurari in domeniul daunelor a fost aproape imposibila. Intr-o discutie care avea rolul imbunatatirii relatiei i-am cerut unui director sa reducem timpul de reactie prin folosirea mail-ului transmiterea constatarilor si reconstatarilor. Raspuns: este neprofesional acest sistem. Punct!

 2. tu piticule eu umblu dupa un service auto care sa accepte ca si asigurator ASTRA si absolut nimeni, da` nimeni nu vrea sa lucreze cu astra pt ca nu platesc. stau cu masina belita de fac in curand 3 luni si n`o pot repara 🙁
  din ce motiv? uite…na de aia 😐

 3. @cel mai tare din parcare : mama pt scrisoare de rambursare la 2 credite la ING bank a platit 156 Euro,deci se poate si mai rau.

  1. Succes cu forumul BCR! Eu am avut parte numei de evenimente ciudate acolo.
   Dar sa trecem la subiect: imaginea a fost stearsa de pe flickr, o mai gasesc pe undeva?

 4. Felicitari !

  Nu lucrati cu BCR Asigurari!Sunt niste hoti !
  Si eu am mari probleme cu BCR Asigurari.Dupa ce am platit asigurarea anticipat, pe tot anul, am o o mica belea de 200Ron.Un geam fix spart.Ma duc, mi se face constatare de catre nenea Gresita Ilie.Il intreb de un service daca imi poate recomanda.Imi spune unul prin apropiere, insa l-am rugat sa imi spuna unul autorizat Opel, caci masina e in garantie, si asa mi s-a parut mie corect…Omul se enerveaza si zice sa o fac eu unde vreau..Am ramas masca cum de s-a enervart asa brusc.Insa asta nu e tot.Ma duc in service, cei de acolo trimit devizul de plata la BCR, si astept..Si asptept…Dupa doua saptamani, cat zic ei ca e perioada maxima, tot nimic.Si asta pt o reparatie care costa 200Ron.Dau o multime de telefoane la BCR Daune…nu raspunde nimeni, incerc sa dau de vre-un director ceva…nimic.In fine reusesc sa dau de nenea inspector, si imi spune sa mai astept…ca tb sa vina acceptul de plata…Mai astept…si tot degeaba…Niste nesimtiti ce sa mai .Si vestea proasta ca nici nu ai ce face.Poti face reclamatie la CSA (doar la ei) si sa astepti…Alte 30 de zile…Alta varianta e sa-i dai in judecata.Ceea ce e cam riscant.Cheltuielile de judecata sunt mari, si baietii cred ca au avocati bine platiti si pile mult mai multe decat asi putea avea eu…Povestea e cu mult mai multe peripetii, insa nu am rabdarea necesara de a le povesti aici.Concluzia e simpla : NU VA FACETI CASCO LA BCR ! si felicitari omului din poza.Daca trebuie, voi ajunge si eu la fel !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: