home to blog Si ati votat cu Mazare? Futu-va!

Si ati votat cu Mazare? Futu-va!

Ati votat cu Mazare? Nu va intereseaza atunci, sau va place sa mergeti cu pistolul in buzunar si cu teama ca o sa va treziti ca va impuscati intr-o zi cu cine stie cine.

In Mamaia sunt acum 3 politisti. In cea mai mare statiune de la mare, cea mai importanta, cea mai bogata, cea mai fitzoasa cum vreti voi sunt 3 politisti. De fapt e doar unul, dar inca 2 au venit de la Constanta sa-l ajute. Si toti trei intr-o singura masina.

Mazare justifica prezenta barierelor cu siguranta cetatenilor din Mamaia, dar sunt doar 3 politisti. Am mers pe contrasens, am mers cu 100 la ora in spatele masinii de politie, am incalcat toate regulile de circulatie, nu am gasit nimic decat masina de politie dupa care mergeam eu. Nu tu jandarmi … nu tu politie comunitara, nu tu gardieni … dar sunt bariere cu 3 lei intrarea … iar din astea se asigura securitatea. Securitate zero.

Va duceti la mare, asigurati-va, umblati cu pistolul la vedere.

Ati votat cu Mazare? MUIE!

Suntem un popor indoctrinat politic care crede ca dracu ca se face si ca se drege din promisiunile unuia, dar tipa care a parcat langa mine si a vazut ca am masina sparta a plecat mai departe de frica sa nu se implice ca martor. Nici macar n-a sunat la politie, sau a schitat deja. Nu era masina ei … nu o priveste.

Tara de cacat. Oameni de cacat, bine numai ca se concentreaza toti in locuri pe care stiu sa le evit. La mare, la munte, in parlament, la primarii, in administratie. Acolo unde ei se fac ca muncesc iar leafa merge.

15 thoughts on “Si ati votat cu Mazare? Futu-va!

 1. Am revazut recent acea secventa din Americam History X cand il ia tipu pe un negru, il pune sa muste din bordura si ii da un picior peste ceafa. Eu unul nu am nimic cu negrii, chiar ii respect (Morgan Freeman e unul dintre actorii mei preferati), dar am o mare boala pe hoti. Mai ales pe hotii romani (si mai ales pe cei de nationalitate afro-inidiana!!!).

  Asa mi-as dori sa il prind pe unul in flagrant… Dar stand mai bine sa ma gandesc, in RRoomania hotii au si ei drepturi. Nu ai voie sa il bati de se caca pe el. Nu dom’ne, hotul are si el drepturi si nu ai voie sa folosesti violenta “nejustificata” ca ajungi sa faci tu mai mult bulau decat face el.

  Astfel ajung din nou la concluzia mea universala: Ce bine ca n-am masina 😛

 2. Ha ha ha. Ti-au trebuit inca un ‘set’ de alegeri ca sa remarci nenorocirea? Eu spun de ceva vreme ca vreau in Cuba. O sa votez la alegerile prezidentiale cu stampila in stanga pasaportul in dreapta si biletul de avion la piept si o sa votez cu Becali..propun Vanghelie prim. Macar sa nu se incurce tara asta cu de astia ‘mici’ ca Mazare. Cand se lamuresc mononeuronalii poate ma intorc.

 3. Crezi că vorbele de “dor” impresionează ( mai impresionează ) pe cineva . Toată lumea comentează şi răs-comentează , dar nu face nimic .
  Ruşinică ..

 4. Piticule, in loc sa apreciezi ca Mazare te lasa sa faci ce vrei in mamaia,sa te distrezi pe contrasens,sa te simti bine…. tu il injuri:))
  Nu,nu l-am votat. Dar ma distrezi

 5. da mah, acuma stiu ca esti suparat, dar daca ai chestii la vedere in masina e cam sigur ca se va intampla asa, nici in germania nu-s de lasat teluri si portofele la vedere + mikutzu are dreptate, politia nu e subordonata primarului, am vb asta si cu primarul nostru si a confirmat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.