home to blog Si acum ce faci

Si acum ce faci

Cum romanul e obisnuit sa nu ia decizii decat in momente critice, iata unul din ele. Tigarile tocmai s-au scumpit, astfel incat cele mai ieftine sunt acum cam 10 lei.

Ce fac acum? Fumez mai putin. Incerc sa-mi amintesc de vremurile de liceu cand fumam doar 10 tigari pe zi, ratie de la parinti, din care 4 in orele de scoala si restul acasa la posta cu tata. Si pentru asta voi fi mai nervos. Pentru ca nu imi mai permit sa fumez, dar nici ca nu pot sa-mi reglez stilul de viata astfel incat sa stau intr-o rutina clasica si fara nici un eveniment notabil care sa ma faca sa fumez. Nu sunt eu asa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Si acum ce faci

  1. Eu ma consolez cu gandul ca in Germania dadeam intre 3,80 si 4,20 EUR pe pachetul de tigari. O sa continui sa fumez nu-i bai.

    In rest…La mai multi ani (e primul comment pe anul asta 🙂 )

  2. Merita sa incerc sa ma las, daca reusesc e bine. Chiar si pentru o perioada mica daca reusesc si tot e bine, cel putin nu imi pierd spiritul de lupta. Daca admit ca nu ma pot motiva, ce sa mai zic de alte lucruri ..

    1. Intreaba-l pe medicul tau de familie de programul asta.In principiu in fiecare oras este cel putin un doctor ( din zona pneumoftiziologiei ) care ghideaza acest program.Daca nu stie “familistul” tau, mai inteaba printre prieteni. Pastilele le gasesti si in farmacie dar te costa cam 900 ron pe luna si ai nevoie cam de o luna jum/ doua. Prin programul asta e gratis, banii vin din acea supra-taxa de fumator introdusa de Manolescu ( sau asa ceva , fostul ministru al sanatatii).Nu este ceva pe baza de nicotina, gen nicorete. Bafta mare !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: