home to blog Si a inceput campania electorala

Si a inceput campania electorala

Din ciclul Bogdan Olteanu vrea sa intre in Parlament iar …. pe vot uninominal. N-a inceput inca campania electorala, dar el deja a pregatit campania de flyere.

Anyway … sunt deja si afise prin oras cu votati candidatul cutare. (wish link here).

Si sa ma explic, vai cat de stupid arata in poza aia . Mai bine ar fi stat in poarta … seamana cu Stelea, dar macar ala cara frigidere de bere.

si m-am enervat. Bogdane sa mori tu ca mergi cu metroul!! Adica masinile alea cu girofar nu mai sunt bune si vii cu metroul de la 1 mai la izvor ca sa te dai jos la parlament? Sa mori tu!

18 thoughts on “Si a inceput campania electorala

 1. Stiai ca Bodgan Olteanu a inceput sa urmeze din invataturile lui Nuţi Udrea? Bogdan Olteanu a calcat o camasa si a cusut nasturii alteia in direct la TV!!!!
  Bogdan Olteanu + Nuţi Udrea = Love

  Poza e facuta la statia de metrou Trapezului = 1 Decembrie 1918 care acum 1 an pe 15 iunie trebuia sa fie data in folosinta! Nu s-a putut. S-a amanat iar un an. Nici anul asta de 15 iunie nu a fost gata. Apoi au spus ca va fi gata pe 1 martie 2009. Vin alegerile si din invataturile primarului sectorului 2 Ontanu (care a dat drumul la tramvaie la Obor chiar inainte de alegerile locale)catre fiul sau menestrelul Orban s-au prins aia ca daca vor da drumul la metrou inainte de alegeri vor lua ceva din felia lui Negoita PD-L!

  Si Barfa Zilei
  Cică de partea cealalta a penisului din filmuletul cu Ana Birchall ar fi Robert Negoiţă de la PSD

 2. eu stau in bucurestii noi si nu vreau metrou ca trece fix pe sub blocul meu 😛 – glumesc…am insa o maaaare nelamurire…de ce e nevoie de afise cu bogdan olteanu care vrea metrou?! nu e mai simplu sa ii dea un telefon lui orban? (metrorex fiind in subordinea MT)http://www.mt.ro/organizare/unitati_sub_autoritate_adrese.html

 3. Olteanu dixit: “Pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, Grupul PNL nu susţine toate aceste amendamente de alocare de bani de la Ministerul Transporturilor către Municipiul Bucureşti dintr-un motiv foarte simplu. Banii de la Guvern se cheltuiesc pentru comunităţile care n-au. Bucureştiul este o comunitate care are, dar este prost condusă.
  Atâta vreme cât bugetul Municipiului Bucureşti, pe care eu şi alţi concetăţeni ai mei îl plătim din taxe şi impozite, este aruncat pe ferească într-un mod incompetent sau este ţinut în conturi bancare şi neutilizat ani de zile, considerăm inoportun şi imoral să alocăm bani de la comunităţile sărace către cea mai bogată comunitate din România, care este Municipiul Bucureşti.”

  E vorba, desigur, de Centura Bucureştiului şi Metroul Bucureşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: