home to blog Sexul la birou este incitant

Sexul la birou este incitant

Cred ca persoanele intrebate in acest sondaj au facut un misto maxim de cei de la eresearch, astfel incat au iesit rezultatele urmatoare. Vi le prezint numai pentru faptul ca sunt atat de funny incat deja incepe sa-mi fie frica sa vin la munca.

Aproape jumătate dintre respondenţi consideră că sexul la locul de muncă este incintant, totuşi 31% nu ar face sex la locul de muncă.
69% dintre persoanele care cred că sexul practicat la locul de muncă este plăcut afirmă că au făcut deja sex la job.

Ok, acum vin la birou si trebuie sa ma uit in stanga in dreapta sa ma feresc de astia care au facut asa ceva la munca, dar sondajul se termina apoteotic.

În 71% dintre cazurile în care s-au implicat într-o relaţie la locul de munca, bărbaţii sunt cei care iniţiază relaţia.

Da-o dracu de treaba, la mine la birou suntem 4 barbati, cat naiba inseamna 71% din astia?! 🙂 De fapt care?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Sexul la birou este incitant

  1. Subiectii nu raspundeau la intrebare sex la birou ci la sex pe sau dupa caz sex sub birou cu persoana pe care o iubesc cel mai mult(frumusetea pe care o va in oglinda in fiecare dimineata) in timp ce navigheaza pe siteuri porno….Mai realist…

  2. Pai asta ar insemna ca in cazul vostru 3 din 4 colegi ar avea porniri. Intrucat tu esti ala “mirat” de povestea asta, ma gandesc ca tu esti exceptia care intareste regula 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.