home de pe net SEX si Televiziune

SEX si Televiziune

La Hotnews se perinda multa lume, o afacere de succes, tot timpul controversata si probabil din cauza asta mult prea misto. Intamplator am aflat si pretul, dar asta nu conteaza in ceea ce povestesc eu acum.

In Hotnews am gasit azi un material, material ce se numeste poveste, sau blog, sau cum vreti sa ii ziceti voi. Material care da bine la citit, care e scris uneori cu picioarele alteori cu cea mai adanca filosofie de catre o persoana care ar fi facut ceva prin liceu, ca sa nu zicem ca in facultate se ocupa cu altele. Boon, pana aici e bine nu? In materialul ala se vorbeste despre SEX, Stefan si televiziune. Nu ma intereseaza nici cine este Stefan (sponsorul), nici cum face sex, ci care este televiziunea.

Vorbind despre hala redactiei, m-am gandit ca ar fi ceva ce stiu, insa intamplarile reale ne fac sa ne amintim ca ceea ce scrie acolo se poate intampla acum, sau s-a putut intampla acum mult timp.

Bineinteles nu stiu cine este ” blonda de la stiri”, “roscata din week-end”, dar le pot arata cu degetul, ii pot numi pe sefi, iar “morocanosul” parca n-ar recunoaste ca e asa de rau. Acum doar ma gandesc cum aflu cine s-a angajat in ultima luna, cine e cu bagajele facute, mai ales cine e blonda aia noua de la politic.

O poveste pentru copiii ce vor sa fie jurnalisti de succes ai patriei, in hotnews, de citit in ordinea cronologica, nu in ordinea aparitiei pe site. [ link hotnews ] Eu zic ca ar trebui sa ii faca fetii asteia o categorie speciala.

Unde se parcheaza BMW-uri X5 aici in parcare?

2 thoughts on “SEX si Televiziune

  1. Pe Stefan (Sponsorul) il cunosc eu , e administrator la mine la scara.Si-a cumparat BMW X5 din banii pe care i-a obtinut din furatul de becuri de pe casa scarii.Insa nu stiam un singur lucru ,ca si-a deschis televiziune. Bafta piticule.

  2. bai piticule am citit si eu “povestioara” si m-am prapadit de ras. azi, cand am vazut ca mai exista persoane care freaca menta la munca si citesc tot ce le pica in mana, m-am distrat teribil. daca eu as scrie ce se intampa in vechea mea redactie si cum e in noua…sincer, toti fostii mei colegi ar veni dupa mine. macar asa, nu m-as mai plictisi la noul job…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: