home to blog Seven Pounds (2008)

Seven Pounds (2008)

Will Smith acest Sergiu Nicolaescu al cinematografiei mondiale, tipul care a facut cei mai multi bani din filme anul trecut, a mai nascocit un film produs, regizat si jucat de catre el insusi.

Drama e una clasica, cu un tip care face numai lucuri bune, asa cum numai Will le poate gandi.

Am reusit sa nu adorm, dar am dormit dupa masa pentru asta. Pana la urma e un film siropos si cu o nota de 7.5 pe IMDB.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Seven Pounds (2008)

 1. bai piticule e prima oara cand intru pe blogu tau.Si ultima asa ca nu te obosi sa-mi raspunzi.Daca tu spui ca ti-a placut vomitatura de benjamin button si nu ti-a placut 7 pounds esti idiot de baza al onlineului. Pana si handicapatu de zoso apreciaza corect filmele astea.
  Sa fii de ras.

 2. Filmul este intradevar foarte bun;desi are o tema clasica este expusa extraordinar de bine , asa ca nu mai vorbiti aiurea , acest film merita toate laudele iar eu unul va recomand acest film care este regizat de Gabriele Muccino!

 3. Prieteni dragi in caz ca nu observati singuri si aveti nevoie de ajutor, omu asta, Will, a ajuns la o varsta la care nu mai merge sa faci rolul principal la un film ca Independence Day. Nu e genul lui Steven Segal care afce si acum filme de actiune….niste penalitati in care el apare, in rolul jucat de el, doar in fazele unde nu este necesar vreun efor fizic. Acum ce sa zic..nah, fiecare cu parerea lui.

  ..O da, era sa uit…daca nu adormeati imediat dupa film (asta in cazul in care n’ati adormit pe trase) si aveati curiozitatea sa trageti un ochi, obervati ca si Will si’a adus contributia al acest film, scrie mare de tot acolo:
  Produced By: Steve TisCh / Will Smith
  Hai ca v’am plictisit enorm..ciao!

 4. Acest film este superb merita vazut, iar pt cei care ii apuca somnu can se uita la acest film probabil ca e prea greu pt capacitatea lor mintala ca sa il inteleaga.

 5. Am vazut acest film in care un Will care de agia s-a casatorit,a facut un accident grav cu un mini-buss, omorand 7 suflete printre care si sotia lui.
  La producerea acestei fapte Will vrea sa isi ia zilele, dar nu inainte de a face 7 fapte bune.
  Pe parcursul vietii,intalneste multi oameni care necesita ajutor,printre care si o fata de care se indragosteste.
  Dupa o relatie cu acea fata, Will savarsesta 6 fapte bune, apoi se sinucide, lasand o meduza otravitoare sa innoate pe langa corpul lui si muscandul,dar nu inainte de a da un telefon la ambulanta si spunand ca se va sinucide.
  Ambulanta veni si gasi un biletel pe care scria:”Va rog, donati inima iubitei mele!!!!” Asta a fost cea de-a saptea fapta savarsita de Will inainte de a ajunge pe cealalta lume.
  ASA A MURIT UN OM CU INIMA MARE: WILL ,CARE MERITA TOATE LAUDELE POSIBILE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.