home to blog Setari internet android, cartela prepaid

Setari internet android, cartela prepaid

Articolul asta e pentru mine, ca sa stiu de unde imi setez iarasi netul pe mobil. Daca voi il considerati folositor puteti sa-l sharuiti sau sa le folositi si voi.

Si totusi, suntem in 2011, cat mai trebuie sa astept internetul pe cartela prepaid la 1 giga, sa nu-mi mai fie frica sa urc o poza pe facebook. Asta ca astia 250 de mega inclusi s-au dus instant, din cauza unei sincronizari care se face numai pe 3g.

Ah, in poza nu vedeti, user live, pass vodafone

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Setari internet android, cartela prepaid

 1. Uuu, ti-ai luat Desire Z? Sa-l porti sanatos 😀 Eu il am de vreo 4 luni si ma-nteleg de minune cu el.

  Da, optiunile de date pt prepaid sunt jenante la operatorii nostri. Eu dau 15E/luna pt 1GB la o2-de (10E pt 300MB), iar cand depasesc traficul imi scade viteza de la 7,2Mbps la 64Kbps pana la sfarsitul lunii, ceea ce se poate dovedi extrem de frustrant 😀

   1. Eu mi-am rezolvat traficul dupa 2 saptamani (luasem optiunea de 300MB), din fericire maine imi revine la viteza normala.
    Treci pe la Cosmote, zi-le ca vrei sa migrezi la Cartela Frog, sunt sigur ca se vor stradui sa te ajute sa te muti la ei 🙂

    Acum un an am portat eu o cartela Vodafone Prepaid la Cosmote, tot pe prepaid. S-au schimbat regulile intre timp?

 2. Cristi, COSMOTE-ul are pe cartela prepay extraoptiune de 10 EURO cu 1000 de minute+1000 SMS in retea, 70 minute nationale + 70 sms nationale + 1GB trafic de date 3G. Extraoptiunea asta o folosesc eu pe Blackberry 9000 bold si merge super

  1. Cosmote taxeaza 1 MB din prima la orice conectare, daca te conectezi de 10 ori ca sa-ti verifici mail-ul si faci 20KB trafic de fiecare data, te taxeaza 10MB. E la fel ca faza cu minutul indivizibil.

 3. Sal, stie careva care sunt setarile de internet pentru cartela cosmote (frog),pentru wm 6.5 a fost foarte simlplu sa le fac dar cand folosesc android nu reusesc sa folosesc netul de pe cartela.
  Mersi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.