home to blog Servicii noi de la Digi

Servicii noi de la Digi

Intamplator am aflat ca s-a schimbat cu totul solutia de DigiCare de la RDS. Ceea ce inseamna ca pentru abonatii care si-au facut cont online, in final sunt si ceva servicii disponibile. Asa incat mi-am comandat astazi CI module pentru televizor si iata ca informatia mea a fost adevarata si internet de 1Gb. Nu de alta, dar sa-mi schimbe switch-ul de pe scara, sa-mi mearga netul cand e toata lumea online nu sa scada din cauza broadcastului si a virusilor (etc).

interfata digi

Acum trebuie sa ii conving pe cei de la RDS ca nu o sa am nevoie de un alt cablu pentru internetul de 1GB si sper sa nu imi strice cablul deja existent. Nu de alta, dar e zidit in perete (ca asa fac romanii treaba). Si sper sa le da prin cap sa stie sa mufeze corect un cablu de retea pentru gigabit.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Servicii noi de la Digi

  1. 🙁 cablul “gigabit” se mufeaza identic cu cel “normal” de 100mbps, nu e nici o diferenta intre ele

    si ce faci cu internet de 1gbps? nu ajung 10 MB/s ?
    as vrea sa vad un singur motiv pentru care un utilizator banal are ce sa faca cu gigabit
    upload-ul oricum ramane la valori mult mai mici

  2. 1GB/s inseamna un gigabyte pe secuna. RDS oferta 1 Gbps adica un gigabit pe secunda, adica aprox 125 MB/s. E o diferenta mare. Vezi sa nu induci cititorii in eroare ca, probabil, multi dintre ei vin p-aici stiindu-te cunoscator in ale calculatoarelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.