home to blog SENSATION

SENSATION

Incerc sa calculez exact cat a fost distanta, in timp, de pe 31 martie pana pe 1 aprilie. 
Nu de alta, dar fiind Sensation aici, iar eu fiind la sediul ID & T, producatorul Sensation, in Amsterdam, ma gandeam sa imi cumpar bilete pentru spectacolul de acolo, din iulie. La ei pe site scria ca biletele se pun in vanzare pe 31 martie. Teoretic si  normal ar fi trebuit sa gasesc bilete si acum. Judecand dupa acest articol evenimentul e sold out deja, eveniment care se desfasoara, alaturi, pe Amsterdam Arena, ditamai stadionul lui Ajax Amsterdam.

Daca la noi se lauda ca au fost 15.000 de oameni, desi nu cred ca a fost eveniment sold out, in Amsterdam biletele s-au vandut intr-o seara, daca e sa ne uitam dupa comentariile la articolul de mai sus, care pe 1 aprilie spuneau ca sunt fericiti ca si-au luat bilete.

Deci la ei se poate. Noi … ne delectam cu asa ceva….

 

Ocazie cu care sa uram la multi ani conlocuitorilor si celor care isi aniverseaza azi ceva.

6 thoughts on “SENSATION

    1. Acolo e mai scump. In 2008 cand am fost eu la spectacolul care de abia acum a fost la noi, a fost 60 euro pentru acces normal. Dar pe de alta parte si senzatia e mai placuta acolo decat probabil a fost aici(caci n-am fost sa-l revad). 🙂

  1. Am fost anul trecut la Sensation din Amsterdam si vreau sa zic ca show-ul a fost de zile mari, a fost genial, monstruos, de-a dreptul fantastic, il recomand.

  2. Nu a fost sold out dar va fi in timp cand se va obisnui lumea cu Sensation si la noi. Daca la Sensation 240 de lei a fost mult inseamna ca si la Armin 80 de lei au fost multi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: