home to blog Semne bune anul are

Semne bune anul are

Avem Google Maps pe masini. Avem update-uri la Samsung Galaxy S3, dar si noi telefoane de la Apple si Samsung. Avem CES, care incepe saptamana viitoare, dar si o groaza de noi aplicatii tehnologice.

Si asta inseamna ca va trebui sa le acordam mare atentie. Mai ales cand vine vorba de ce aplicatii punem pe telefoane.

 

9 thoughts on “Semne bune anul are

      1. Rautati! 🙂 Oricum stirile “tech” de la realitatea sunt doar pentru bunicii care n-au altceva mai bun de facut si se uita la realitatea si vor sa inteleaga cat de cat despre ce dumnezeu vorbesc nepotii lor.
        Cristi, nu o lua ca pe o jignire la persoana, dar asta e adevarul. Stirile cu adevarat tech se fac in rubrici de minim 20 minute/zi, in care ai timp sa povestesti despre noutati si sa si intri cu adevarat in detalii tehnice.

  1. Semnele bune vin cand cresc salariile, creste oferta de locuri de munca si se mai tai din preturi, nu cand apar anumite aplicatii pe care nu ti le poti permite. Oh! Stai! Oamenii valabili si destepti si le pot permite… nu aia… ca mine.

  2. Astea, intradevar conteaza pentru cei care sunt cu “tehnologia” in mana.. pt oamenii mai simpli asa, ca mine, nu prea conteaza astfel de aplicatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.