home to blog Semnam ACTA pentru ca asa da bine

Semnam ACTA pentru ca asa da bine

Magnificul ministru care ar trebui sa sustina comunicatiile pe aici si sa le dezvolte de altfel. Omul care nu e in stare sa aloce sau sa reglementeze comunicatiile prin telefonie mobila si sa prelugneasca licentele operatorilor de telefonie mobila, se afla inca in functia de ministru al comunicatiilor. Aseara s-a dat cu parerea [expresie intentionata] de cap, de pereti si de masa despre ACTA si cine mai e pe acolo.

 

Oare stie ce e aia ACTA, ce reprezinta si mai ales cu ce naiba ne va ajuta pe noi ca tara?

 

Sau doar vorbeste dupa ce a intrebat si el un consilier, prieten al rudei, cu nepotul, care vine de la, de acolo, de sus, ca sa fie acolo, pe postul ala din minister.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Semnam ACTA pentru ca asa da bine

  1. Uăi da șie-i ăacta asta. Haidi uăi s-o semnăm daca o semnează tătă lumea…

    Șini-i Vrieme ăsta uăi ca n-auzii di iel până acum…

    Din Dorohoi la carma Ministerului comunicatiilor? Cine si-a batut joc de noi iarasi?

  2. Un om neinformat, care nu este documentat este periculos , daca acel om sa afla la carma unei barci importante , atunci e nasol. Nu poti sa apari la tv si sa bati campii, ca cei de la emisiune nu te-au luat din cabina de dus ca sampon pe cap , sa te scuzi ca nu ai fost pregatit, ai niste oameni in spate care iti deseneaza ce sa spui, si in prealabil stii ce vei fi intrebat

  3. …jurnalisti anonimi-si daca a facut o confuzie ce mare lucru ai realizat? urmareste-i activitatea, vezi de cata vreme doarme-n post, ce facilitati si cui a facut de unde-i vin banii nu chestii de claca. cum e mai usor? sa vezi ca face o confuzie sau sa urmareste cum “a dormit” in post ani de zile un politruc?

  4. “companie selecta”??? in US-sistemul de sanatatea, invatamantul sunt compromise. acolo mori asteptanda sa-ti vina randu’ sa fii tratat, 1 din 3 americani sufera de diabet (de la “hrana” minunata din supermarketuri), invatamantul iarasi (daca te-ai nascut sarac n-ai nici o sansa sa faci o facultate si sa ai o slujba bine platita); de ce credeti ca cei de la Microsoft cauta specialisti din India sau UE?, a fost tara care a decalsat criza de care care a beneficiat o lume intreaga- iar reformele pe care le fac sunt de suparfata pt ca sunt facute de aceeasi oameni care le-au declasat; au probleme mari cu armele-au fost destule cazuri in care adolescenti au impuscat colegi de-ai lor si profesori in licee; fac razboaie ca alte tari ca sa-si redreseze intr-un fel economia…suntem intr-adevar intr-o companie selecta…

  5. …sper ca nu m-ai lasat in “spam” fiindca am observat unii ziaristi care profita de prostia, mediocritatea si indiferenta populatiei. e normal sa nu fiu deacord cu ei. ce sa zic? vai ce crima a facut ca nu e pregatit? nu e primu si nici ultimu’. ce ma intereseaza pe mine sunt taxele si scumpirile periodice care nu mai se opresc din pricina unor indivizi care dorm in post. de 20 de ani romanii o duc mai prost, de 20 de ani oamenii aia stau degeaba acolo. faceti documentare obiective despre fiecare dintre ei fara ironii si remarci de prisos, astfel incat orice om de buna credinta sa i se faca lehamite de ei (exemple: documentarele facute de Alexandru Soloman (Kapitalism – Reteta noastra secreta),Michael Moore (nume foarte cunoscut) “Capitalism-a love story”),Charles Ferguson (Inside Job). prezentatii asa cum sunt: niste indivizi mediocrii care stiu doar sa fure si sa-ti citeze din legi. probabil in tineretile lor au fost performanti si stiau sa faca lucruri foarte bune; pana au ajuns pe “scaun”, cand au ajuns aici-gata, au devenit mediocri iar acuma daca-i pui sa faca ceva sufla greu. habar n-are sa faca diferenta intre controlul informatiei si protectia cetateanului al carui interes ar trebui sa-l reprezinte. sforaie si din cand in cand i se pune un microfon in fata si devine penibil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: