home to blog Semnalul pe iPhone4

Semnalul pe iPhone4

Asa cum se asteptau cei de la Vodafone, problema de semnal pe iPhone 4 exista doar din cauza unor retele mai slabe, in speta AT&T din Statele Unite. Pe Vodafone merge perfect indiferent de cum il tii in mana.

iPhone furnizat la teste si stressat de la Cosmin.

11 thoughts on “Semnalul pe iPhone4

  1. Vorbesti in calitate de tester AT&T sau doar asa ca sa iasa articolul pe blog? AT&T este printre cele mai puternice retele din SUA, la concurenta stransa cu Verizion. Tocmai datorita acestui fapt AT&T a fost ales ca partener Apple. Daca oficialii Apple au recunoscut problema inseamna ca stiu ei ce stiu, le-ar fi fost mult mai usor sa dea vina pe reteaua AT&T, nimeni nu ar fi pierdut nimic insa problema recunoscuta a afectat temporar imaginea iPhone4

    In calitate de client AT&T (fara iphone) permite sa te contrazic si sa mentionez ca reteaua AT&T suporta in mod decent traficul de date chiar si in locatii aglomerate, problema este exlusiv in iPhone, insa e o problema minora care nu va afecta imaginea din ochii fanilor apple.

  2. Eu l-am luat de la emag.ro si il folosesc pe orange (asta dupa ce mi-am luat microSIM de la ei). Semnalul este f slab pe 3G la Orange, dar pe EDGE e cat se poate de ok. Nu i-am facut Jailbreak, e doar versiunea de soft 4.0.2. O sa incerc …cand am timp sa vad pe vodafone cum merge.

  3. Cumparat din Apple Store Paris, si fara Jailbreak cu cartela Vodafone merge perfect.
    Nu am nicio problema cu Antenna Band, chiar am incercat sa il fac sa ii scada semnalul, dar nu reusesc. Dupa 1 minut de test, semnalul creste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: