Secretul lui Bachus (1984)

Am avut in seara asta extrem de placuta surpriza sa gasesc la televizor (pe TVR HD) si sa revad Secretul lui Bachus. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat filmul a fost remasterizat, reinregistrat si transformat in format Full HD. Si ca sa vezi un film din formatul asta, in format 16:9 la 1080i, e o diferenta considerabila.

Acum ma intreb cand a fost facut filmul asta HD. Adica stiu ca a fost remasterizat Asta seara dansam in familie si ca filmul a fost promovat ca atare, cu DVD-uri vandute, cu campanie de marketing cu difuzare si la televizor si asa mai departe. Si totusi, de ce nu luam filmele bune pe care le-am realizat de-a lungul timpului, spre exemplu cele din seria BD, de ce nu le remasterizam si de ce nu le promovam ca pe niste filme bune. Am avut atunci actori pe care acum nu ii vom mai gasi si nici nu vom mai avea productii care sa fie atat de corect facute.

Mai stiti si alte filme vechi romanesti care sa fi fost transformate in format HD? TVR-ul are ceva in plan pe chestia asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply