home to blog Se vinde reclama pe video online?

Se vinde reclama pe video online?

Ieri a fost investirea lui Obama, motiv pentru care toate siturile ce furnizeaza continut video au avut oportunitatea sa aiba cat mai multi vizitatori. Astfel CNN a avut un stream live de exceptie, exclusiv online, cu prezentatori si transmisiuni tv exclusiv pentru online, alte camere si alta regie fata de emisia clasica a CNN.
Fox News a avut un parteneriat cu Hulu, probabil pentru a  reduce din banda, dar ei au transmis doar emisia postului, nu un program gandit pentru online.
Protv s-a limitat in a transmite online feed-ul venit de pe satelit.

Cum monetizezi in online productiile astea extrem de costisitoare?  Pentru ca productia video e scumpa.

Am vazut doar pe CNN reclama la Cisco, din pacate doar pe feed-ul video, deci fara rata de click, doar rata de impresii. Oare agentiile stiu ca pot sa vanda reclama pe materialele video? Clientii stiu? Nici macar trilulilu nu mai vinde, ca nu mai e campanie electorala.

Si ca ziceam de Trilulilu. Bubu a ajuns recomandare 😉

3 thoughts on “Se vinde reclama pe video online?

  1. Da, transmisia de pe facebook a CNN a fost total diferita fata de cea TV. Le-am urmarit in paralel si cred mi-au placut in egala masura, cu toate ca pe facebook emotia era mai mare. Cred ca awarness-ul pe care l-au castigat brand-urile care au contribuit la transmisia online este enorm. Statusurile au demonstrat asta, Starbucks a avut o reclama care a starnit “aplauze” pe status scroll…http://www.youtube.com/watch?v=0xAwKBywrEk Crezi ca productia asta a fost atat de scumpa? Cred ca a fost extrem de creativa si avand in vedere ca facebook a raportat 1.000.000 de statusuri si cateva milioane de vizitatori, e simplu sa faci o analiza.
    Din pacate inca in Romania traim in era reclamelor la detergent, ce sa mai vorbim de online. Acum ar fi cazul ca lumea sa se trezeasca un pic, adica cred ca agentiile vor fi fortate sa ia in considerare reclama online. Ideea e sa fie in spiritul online.
    Apropos, inca nu inteleg care este spiritul online romanesc. Cred ca e in formare.

    Toate bune
    @cineandreea

  2. ai auzit cat a costat toata prosteala la care au asistat 2 milioane si ceva de oameni in frig? iti zic eu:peste 150 mil dolari pe o criza cudra si pe o datorie externa a sua de peste 10000 miliarde de coco! nasol…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.