home to blog Se scumpesc toate

Se scumpesc toate

Spre exemplu la emag. Daca va gandeati ca preturile taiate sunt mai mari decat cele la care se vinde produsul, uite ca se intampla exact invers. Si asa clientul crede ca cumpara mai ieftin, dar de fapt cumpara mai mult.

Si totusi nu vad de ce firmele astea nu actioneaza exact invers, incercand sa arate ca au avut preturi mari si le-au facut mici, mai ales ca pe internet nu ii controleaza nimeni, iar aici nu ii poate trage nimeni la raspundere pentru ca nu e nici o lege in acest sens.

11 thoughts on “Se scumpesc toate

 1. Cei ce fac asta nu merita felicitari la fel cum nu merita nici cei ce cumpara un produs doar pentru ca pretul de sus era taiat si apoi se plang. Nu exista legislatie,… asta e dar oricum daca vezi pretul si iti convine… buy it!

 2. Pai si daca le scumpesc ce ? Scrie acolo pretul, nu te obliga nimeni sa il cumperi, si nu il scumpesc dupa ce l-ai cumparat si apoi sa mai ai diferente de dat.

 3. E doar o eroare. Nu cred ca au dorit sa sublinieze ca au ridicat pretul unui produs. Mai ales ca cel aflat deasupra se incadreaza clar la reducere de pret… Sa sune cineva la ei sa confirme ipoteza.

 4. da` totusi a citit si cineva mai sus cu un pixel defect =)))
  asta mi se pare mai tare decat pretu.
  vand aparat foto cu un pixel defect. vand masina cu pana pe stanga spate :)))

 5. @ge0rgian – nu etse nici o tehinca de marketing
  @Ionut Puiu – nu este nici o eroare
  @piticu – (in coninuare) nu este nici o eroare
  @webber – nu este o iluzie in care un eventual cumparator crede ca s-a ieftinit.
  Este o functie simpla in php in care au introdus variabila cu pretul nou … cel vechi trecand “by default” taiat. In momentul efectuarii site-ului nici un developer cu capu’ pe umeri nu s-ar fi gandtit vreodata ca un e-shop it, va scumpi produsele dupa o perioada; si daca s-a gandit exista vreo doua sectiuni pe site de promotii (aici fie baga produsul in sine,fie baga alt produs, in urma vanzarii acestuia echivalandu-se diferenta de pret intre acesta si cel care s-a scumpit, pretul ramanand la fel.) 🙂

 6. salut,
  d40 nu e o “vechitura” ci un aparat care da clasa multora la bani putini.
  apropo, cine naiba cumpara aparate foto de la emag cand exista f64?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: