home news Se schimba ora: duminica trecem la ora de vara

Se schimba ora: duminica trecem la ora de vara

Nu a anuntat nimeni saptamana asta, daca inca nu stiati, in ultima duminica din Martie se trece la ora de vara. Astfel incat ora 3 va deveni ora 4. Drept urmare vom dormi cu o ora mai putin si ne vom bucura de mai mult soare.

Pentru a fi clar: sambata noaptea, sau duminica dimineata ora 3 va deveni ora 4.

Schimbarea orei de vara a fost reintrodusa in tara noastra in 1979 pentru a se munci mai bine pe lumina naturala si astfel pentru a se economisi energia electrica.

21 thoughts on “Se schimba ora: duminica trecem la ora de vara

  1. Sunt curios cu ce fel de comentarii o sa inceapa lumea pe aici. Placa cu numa’ noi putem inca sa mai pastram porcarii comuniste de genul asta sau placa cu the soarele e bun, ne schimba starea mai mult, suntem mai ecologisti din punctul asta de vedere decat multi altii prin sistemul asta de economisire a energiei electrice. 🙂

  2. uau ce imi place cand se schimba ora :)) multi nu mai stiu exact cat e ora si intarzie la diferite intalniri sau chestii de genul asta :))

  3. total off-topic: uite cine are refresh la pagina la cateva minute, te crezi hotnews ai?:)) mai multi cititori:))

  4. Mersi de poanta, e buna faza cu motivatia care a stat in spatele schimbarii orei, in rest nu-i un mister pentru nimeni ca pe 21 martie am intrat in echinoxul de primavara, ori ba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.