home to blog Se ridica masinile si in sectorul 4

Se ridica masinile si in sectorul 4

De azi incepand se ridica masinile si in sectorul 4.

Probabil sectorul cu cele mai putine probleme in locurile de parcare, acolo unde nu prea se blocheaza strazi si nici nu se parcheaza astfel incat sa se obstructioneze traficul rutier si etc. Regula primariei ar fi ca se ridica masinile puse la vanzare, cele de langa piete si intersectii care blocheaza caile de acces. Intervalul de timp ar fi 8 dimineata, 8 seara.

In principiu daca crezi ca ai parcat aiurea, fa o poza masinii inainte sa pleci, cu timestamp-ul setat corect pe aparat, ca sa ai cu ce sa justifici cand ii dai in judecata.  Video despre cum se ridica masinile la Dinculescu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Se ridica masinile si in sectorul 4

 1. Dap. MAsinile stau la asmita garden de ceva timp . Azi ridicau de pe tineretului tot ce era pe banda 1, masini care sunt parcate acolo de cand ma stiu – nu la vanzare, nu cu rosii si cartofi. Rusine , zau. SA ridice de la Sudului , de pe Vacaresti alea parcate pe prima bada. Zilele trecute era un q7 lasat pe banda 3 dupa sun plaza care avea pana. Proprietarul a plecat pur si simplu si a lasat-o acolo. In sensul de la tineretului dinspre vacaresti este un cielo la vanzare, o culoare orbitoare, chiar pe colt parcat pe care nu il ridica nimeni. Degeaba zice primarul ca ridica doar anumite masini, aia cu firma de ridicari isi vad interesul ca trebuie sa faca si ei bani .

 2. @maniak – stimabilii de la ridicari auto nu se ating de masini cu roti dezumflate…aviz amatorilor 😉

 3. Off-topic:
  Pe un alt blog am participat la o “disputa” verbala cu un alt Victor.
  Intrucat toate comentariile apareau sub acelasi nume, situatia a dus la confuzii in randul cititorilor, nemaifiind clar cine ce sustine.
  Urmare a acestui fapt, am hotarat ca de acum inainte pe toate blogurile sa nu mai postez sub numele “Victor”, ca pana acum, ci – dupa cum poate fi constatat – sub cel de “VictorCh”.

  1. pai tu cum crezi ca iti dovedesc ei ca ai parcat aiurea? crezi ca vine radaru sa iti faca poza? nu. Au o porcarie de canon a 500 cu care vin fac poza, pe baza aluia iti ridica masina si iti dau amenda 🙂

   1. Daca vin cu un Canon A500 pot sa o ia in mana, din cate stiu eu e nevoie de un “mijloc tehnic verificat metrologic” pentru a face dovada contraventiei. 🙂
    Mi s-a parut mie ca sunt dubios de putine masini pe prima banda pe Tineretului. Am vazut si eu ieri ridicand masini pe la Brancoveanu, din apropierea unei pastile de tramvai.

   2. Dap, vine cu radaru’. Teoretic, asa cum a zis si Stefan, tre’ sa aiba amam si tata aprobarilor si verificarilor. Pe care ei trebuie sa le aduca in instanta , daca tu soliciti. Si caseta pe care au inregistrat. Aici ii poti prinde, daca nu aduc dovezile astea, ai mari sanse de castig (in alte tari, cu apa calda, ar fi fost sanse de castig 100%, dar stim cu totii cum e justitia in rromania).

    In alta ordine de idei, da, e posibil sa aiba si ei un aparat foto (in general aia de la comunitara sau de la ridicari) dar amenda tot cei de la rutiera ti-o dau.

 4. @Piticu : o sa filmez si eu o situatie sa iti arat radarul. Si la Unirii si pe Dr taberei ridica cu loganu de politie care filmeaza actiunea si modul de parcare. Ma cac pe aparatul lor, in instanta egal zero. Oricum practica lor nu ma mira, poate sa iti faca poza si cu telefonul si ti-o rridica, multi nu contesta asa ca ii cam doare la basca.
  DAR dnul primar a declarat in presa ca ridica doar masini de vanzare si cele folosite pe post de depozit sau alea foarte vechi nemiscate de 20 ani sau alea de prin intersectii si ca va ridica dupa 1 an masini parcate prin alte locuri deoarece inca exista o deficienta de locuri de parcare. MI SE PARE NORMAL. Aia care stau la parc si le lasa pe banda 1 unde sa parcheze? In parc? Nu sunt locuri decat pe o parte …
  INCA UNA : azi dimineata era coada de la asmita in sus spre sudului cam pana la jumatea drumului, la jumatea cozii ( se mergea cu maxim 1-a ) pe trotuar in padure acolo, 2 masini de politie , un radar nou si unu vechi, se faceau ca scriu dar nu era nimeni oprit. M-am tot intrebat , ce dracu faceau acolo ? e ilegal sa mergi cu 1-a pe un drum defrisat si plin de canale ? Da, uneori o mai iau unii si pe linia de tramvai pentru ca drumul este rupt…oare pentru aia or sta ?

  1. Fara sa fiu vreo autoritate in materie, eu sunt de parere ca este cam la fel de “KORECT” ca si ortografia dumitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.