home to blog Se poate si la noi … ca daca-i frig

Se poate si la noi … ca daca-i frig

Stiti cum patinau aia in statele unite? Nu va mai dau link ca e un clip care ruleaza de vreo 3 ani … acelasi.

Iata-i in schimb cum patineaza si la noi, cu tot cu loganuri si dacii 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

23 thoughts on “Se poate si la noi … ca daca-i frig

 1. Frâna de motor oare…?
  Oricum, e nasol că nimeni nu a aruncat niște sare pe strada aia. Măcar cei care stăteau gură cască și comentau puteau merge să ia un pachet de sare și să pună ceva pe drum. Sigur, nu era de datoria lor, nu era (foarte) eficient, dar tot mai bun decât nimic.

 2. Pt.toti soferii de duminica…pe o astfel de gheatza directia nu mai raspunde la comenzi, si nici frana de motor. Singura varianta ar fi sa-ti pui lanturi.

 3. Hahaha, absolut fantastic…l-am dat de cateva ori numai ca sa-l vad pe ala cu masina rosie cum se apropie…se apropie…si BANGGG! s-au lovit.
  Ala care venea putea evita tamponarea daca ori baga in reverse sau daca tragea usor de volan stanga

 4. in astfel de situatii nici nu se calca frina.
  o sansa foarte mica de a recapata controlul ar fi fost daca in loc sa frineze foloseau viteza a 3-a (sau a 4-a) si accelerau usor, dar foarte usor, ca sa nu inceapa iarasi rotile sa derapeze. considerind totusi ca veneau masini de pe contra-sens, tot la accident se ajungea…

 5. ala cu clio chiar a incercat sa traga de volan sa se urce pe bordura sau sa se opreasca in ea. de doua ori chiar… a incercat sa intre si pe banda a doua (nu e contrasens acolo, sunt doua benzi din cate vad eu) dar nu avea cum…rotile erau pe doua “alei” de gheata intre zapada (aici probabil era buna treaba cu acceleratul putin si sa speri ca urci pe zapada de langa si depasesti..)

  oricum, sfaturile astea cu frana de motor, moa’ ce bou este si chestii de astea…pana nu te vezi in pozitia aia sa vezi cum reactionezi e usor sa dai play la un film si sa spui ca aia sunt prosti. e clar, nu aveau masinile echipate pt iarna/gheata aia.. adica lanturi (chiar de aveau cauciucuri de iarna tot degeaba), si asta e… se intampla, e tabla, se repara si data viitoare probabil nu vor mai pati la fel.

 6. da şi ăia de pe margine ce mai râdeau. în loc să bage şi ei ceva pe şosea: nişte nisip, pământ sau sare de la magazin. deşi nu e treaba lor, dar măcar şoferii maşinilor oprite putea face treaba asta ca să nu aibă daune mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.