Se misca utilajul !!

A trebuit sa vina azi Sorin Oprescu, premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul transporturilor Ludovic Orban la santierul de la Pasajul Baneasa ca sa se miste un singur utilaj.

A se nota nesimtirea romanilor platiti din bani de la stat. Daca au venit 3 oameni de decizie in tara asta de cacat, iar in urma lor se misca UN SINGUR UTILAJ … atunci la ce pulamea astia 3 mai sunt in functiile de conducere?

Sau de ce mortzii masii Tariceanule se mai lucreaza cu firma aia? Asta ca sa stiu ca injur de fiecare data de cate ori trec pe acolo, indiferent daca e trafic sau nu. Bai Orban stii ca pe pagina de la jurnalul poti sa vezi live daca aia lucreaza acolo si sa dai muie direct? Nu, ca nu te intereseaza.

Update: utilajul nu se mai misca. E 4 fara 10, a facut 2 drumuri utilajul ala, e de ajuns, a fost de ajuns sa mergem acasa deci. Pentru cei care cauta in poza utilajul marcat de mine cu sageata, e putin mai la dreapta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: