home to blog Se mai face cercetare in Romania?

Se mai face cercetare in Romania?

Oscilez inca sa-mi placa sau sa nu-mi placa de oamenii care ma asalteaza cu intrebari, interviuri si altele pentru blog. Unii sunt ok, altii nu, dar mai gasesti si cazuri extraordinare.

Diana “Ozeneu” face o cercetare cu bloggeri, pentru ca e masteranda la Societate Mediatica (suna mai bine decat e), la Cluj. Drept urmare ea ma intreaba pe mine niste chestii, dar va intreaba si pe voi.  Si va pune intrebari de 30 de secunde in care voi trebuie sa va spuneti parerea despre piticu.ro, dar si despre mine.

Asa ca dati click aici, raspundeti la chestionar si ajutati fata sa isi faca cercetarea bine. Iar ea va va da follow tuturor pe twitter si add pe Facebook 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Se mai face cercetare in Romania?

  1. Piticule zi tu pe bune ce sa cercetam ? Sa exploatam cretini da dar sa cercetam nu.Fac o paranteza si spun ….. de ce plm fondurile europene nu sunt transparente ? De ce ne ascundem dupa zeci de mii de dosare si firme de consultanta ? De ce nu o facem babeste 2 mere 2 pere = 4 fructe.Nu e suficienta Nasa?Sau vrei sa Ion sa modifice in photoshop galaxia ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.