home to blog Se intampla in Romania

Se intampla in Romania

S-a căcat cainele. Ce faci? Il lasi asa sa calce vreunul in noroc si mergi mai departe, eventual dojenindu-ti cainele de dragul lumii ca a facut treaba mare in mijlocul strazii.

Sau … faci ca doamna din imagine, azi pe Magheru. S-au căcat cainii ei in mijlocul bulevardului, in mijlocul capitalei (de unde expresia sa ne luam canii sa ne cacam pe mijlocul capitalei). A luat un servetel, a luat  căcatul de caine de pe strada (scuzati expresia strada), l-a strans bine si l-a dus la cos.

Da, se intampla in Romania.

30 thoughts on “Se intampla in Romania

 1. ma simt jenat de ceea ce facea baba m-ai ales ca seamana cu matus-mea si n-are rost sa zici bravo lor m-ai degrab` linge-l ca e vina ei c-a vrut caini sa inteleaga odata dracu cu ce imputiciuni care se cred drepte avem da-face-n romania eu is din craiova si am 26 de ani si n-am mai vazut asa ceva.adica vreau sa zic bravo wow super tare n-am mai fi auzit sau fi vazut asa ceva sau chiar sa fi facut asa ceva bravo dracu pulaloaico .

 2. varna rares andrei :

  “ma simt jenat de ceea ce facea baba m-ai ales ca seamana cu matus-mea si n-are rost sa zici bravo lor m-ai degrab` linge-l ca e vina ei c-a vrut caini sa inteleaga odata dracu cu ce imputiciuni care se cred drepte avem da-face-n romania eu is din craiova si am 26 de ani si n-am mai vazut asa ceva.adica vreau sa zic bravo wow super tare n-am mai fi auzit sau fi vazut asa ceva sau chiar sa fi facut asa ceva bravo dracu pulaloaico . ”

  —————————–
  o doamne..uite ..din cauza unor indivizi ca asta o sa ramana Romania o tara “din lumea a 3-a” ….are 26 de ani si nu este capabil sa scrie 5 randuri corecte d.p.d.v gramatical….

  cat despre doamna din poza, bravo ei …tot respectul pentru ceea ce face..insa degeaba bateti campii p-aici … 1% , daca nu mai putin , din romani fac chestia asta….pe restul de 99% ii doare in cur..si nici acolo….
  Este o chestie de educatie..si cum la noi educatia este sub nivelul marii…atunci nu ai ce pretentii sa ai…..
  Si lumea se vaita pe vremea lu’ Ceausescu ca nu libertati , ca nu nu stiu ce …
  ….Macar atunci nu vedeai indivizi ca rares asta…., atunci nu vedeai atatia “salbatici” , atatia vagabonti [ daca vedeai unu’ era mare minune…] , atatea lepre…care stau si fac umbra degeaba pamantului…Da ,se fura, dar nu in asa hal…insa revenind la subiect…atunci nu aratai cu degetul pe cineva care avea un comportament civilizat,demn de urmat…. [ nu sunt vreun batran comunist..sunt mult mai tanar decat veti fi tentati sa credeti]….

  [Mesaj pentru Varna Rares Andrei : imi este scarba de tine…esti dovada vie ca exista foarte multi romani care nu merita sa traiasca si sa se bucure de aceasta tara…Iti doresc sa mori !]

 3. eu am vazut o faza si mai misto…o doamna eleganta cu un catzel de-ala mic si flocos…s-a nimerit sa se cace ghiumu’ chiar intr-o zona unde mai erau vre-o 5 cacatzoi sanatoshi , dar doamna s-a aplecat elegant..a facut slalom printre cacatzi….si-a ales cacatu’ lu’ ala micu’ l-a strans in pumn ( avea punga pe mana ) si l-a dus la cosh….deci…tot respectu’ pentru vecina de la 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: