home to blog Se inchide Altex ?

Se inchide Altex ?

Criza a inceput acum vreo 2 ani si a evoluat incet si mocnit in interiorul lantului de magazine Altex. Daca la inceput  angajatii erau cei razvratiti pe angajatori si marturiseau chinurile la care erau supusi in interiorul magazinului, la finalul anului trecut s-a ajuns la retineri de salariu, disponibilizari si demisii ciudate.

Drept urmare anul asta sunt anuntate inchideri de magazine, reduceri de salarii cu vreo 20%, disponibilizari de persoane. Angajatii vorbesc chiar despre inchiderea magazinului mediagalaxy din interiorul magazinului Unirea din Bucuresti pe 24 ianuarie.

Gurile rele spun ca din aprilie  Altex ar putea ramane in imposibilitate de plata. Asta pentru ca firma are stocuri imense, pentru ca vanzarile au scazut si pentru ca au fost oarece probleme in managementul firmei, plus investitiile facute in Neamt, acolo unde exista o linie de asamblare de prefabricate electronice (myria ).

Trebuie sa am si eu o intrebare nu? Cum sa lucrezi la Altex si sa ai credite?! 🙂

129 thoughts on “Se inchide Altex ?

 1. In Altex se intorc doar mancatori de cacat, odata ii injura, odata ii pupa in cur….i-mi este greata de oameni de genu …., sau sa fie asa foame ia Arad incat s i-ti mananci pana si cacatul??? Sincer nu cred….

 2. atentie s-a schimbat codul muncii
  daca nu ne platesc ore suplimentare trebuie sa ne dea liber 2 zile pe sapt pt fiecare weekend lucrat

 3. Noul sef de magazin de la Arad este POPA CORNEL ,solutia de avarie a celor de la altex,acest personaj este supranumit si catelusul de rasa al firmei si lingaul moldovenilor deoarece cum il pui asa si sta.Acest personaj mirific este supranumit si catelusul altexului fiindca in momentul cand firma avea nevoie sa rezolve unele probeme din tara, el dadea din coada si accepta orice i se ordona.Astfel el a fost sef de magazin la ARAD 2 si sub comanda sa s-a inchis magazinul,apoi i s-a ordonat sa mearga la Deva ca sef de magazin si a reusit sa inchida si acolo magazinul,apoi la Carensebes tot ca sef de magazin si ‘ce credeti’ a reusit sa inchida si acolo magazinul, dar nemai avand unde sa fie sef s-a intors la Arad singurul altex din oras pe functia de director adjunct si a reusit in cateva luni, ce credeti sa inchida si acest magazin lucru care se pricepe cel mai bine sa faca.
  In concluzie astea sunt competentele manageriale ale domnului Popa CORNEL si nu m-as mira sa nu dureze mult pana se v-a inchide si noul magazin a carui sef este, care v-a avea inaugurarea in noul mall de la Arad pe 23 martie.

 4. ATENTIE MASLINARILOR!!!!!
  SA NU VA PUNA DRC SA FURATI,CA PATITI LA FEL CA SI POAPA CORNEL……..ADIK VA FACETI MASINA ZOB……:))))
  ASA CA FRATII MEI SA NU UITATI CA DUMNEZEU NU DOARME SI NU IARTA PE NIMENI!

 5. Dragilor viitori angajati ai magazinelor Altex, servitori de vita nobila, sluji si hamali in devenire, in curand consumatori de seminte si papagali lingusitori, platitori de INVENTARE si purtatori de tricouri transpirate. Nu uitati un singur lucru pe care il puteti imprima pe panglica de inaugurare a magazinului, recomandat ar fi pe verso ca sa nu va faceti sila chiar din prima zi. „CE POATE FI MAI FRUMOS IN ALTEX, DECAT ZIUA CAND VEI PLECA”, memorati acest lucru si oferiti-va sindur raspunsul atunci can o ve-ti face. Satisfactia cea mai mare o ai in ultima zi de preaviz (doar in cazul in care rezisti) singurul lucru pe care il vei regreta, este faptul ca te desparti de colegii tai, iar de echipa pe care ti-ai format-o lucrand cot la cot nu te vei desparti niciodata pentru ca sunt prietenii tai. In rest respectul conducerii [ . . . ], deschid o paranteza pentru Dl. Popa Cornel si ii explic ( spatiul dintre parantezele drepte [ . . . ] arata un adaos in interiorul unei propozitii sau al unei fraze), pe care ti-l pun la dispozitie sa ti-l dedici ca fiind din partea mea, de ce nu a si colegilor de pe forum, eu prefer sa ma abtin. Intreg arsenalul batranului barlog infect „World Trade Center” din Bucuresti, a caror inaltime nu depasec mai mult decat 1.5 cm, inaltime si latime, nu stiu nici in momentul de fata cum sa-si pretuiasca angajatii pe care ii obliga sa stea in magazine dand cu biciul pe ei in ajunul de Craciun si revelion, in zilele de sarbatoare si nationale, ne stiind Mr. Ostachie ca intreaga muncitorime ii ureaza in aceste zile numai blasteme, fulgere, grindina si ploi torentiale cu bani ca sa se inece, si mai vrei sa-i mearga bine . . . Cam atat dragi mei, merg sa-mi ascut coasa ca se apropie 23 Martie.

  1. cata dreptate ai cu “CE POATE FI MAI FRUMOS IN ALTEX, DECAT ZIUA CAND VEI PLECA”,

   din momentul in care am plecat….viata!

  1. Noul sef de magazin de la Arad este POPA CORNEL ,solutia de avarie a celor de la altex,acest personaj este supranumit si catelusul de rasa al firmei si lingaul moldovenilor deoarece cum il pui asa si sta.Acest personaj mirific este supranumit si catelusul altexului fiindca in momentul cand firma avea nevoie sa rezolve unele probeme din tara, el dadea din coada si accepta orice i se ordona.Astfel el a fost sef de magazin la ARAD 2 si sub comanda sa s-a inchis magazinul,apoi i s-a ordonat sa mearga la Deva ca sef de magazin si a reusit sa inchida si acolo magazinul,apoi la Carensebes tot ca sef de magazin si ‘ce credeti’ a reusit sa inchida si acolo magazinul, dar nemai avand unde sa fie sef s-a intors la Arad singurul altex din oras pe functia de director adjunct si a reusit in cateva luni, ce credeti sa inchida si acest magazin lucru care se pricepe cel mai bine sa faca.
   In concluzie astea sunt competentele manageriale ale domnului Popa CORNEL si nu m-as mira sa nu dureze mult pana se v-a inchide si noul magazin a carui sef este, care v-a avea inaugurarea in noul mall de la Arad pe 23 martie.

   1. De cand il stiu,Pocaitu’ (n.n Popa Cornel) a fost un terminat,un lingau,o lichea…ii sfatuiesc pe nefericitii care-i sunt subordonati acum sa ia atiudine si sa-l elimine cat mai rapid din functia in care este…telefonele de la sediu cat si adresele de mail sunt la indemana oricui…este un suferind care de cand s-a angajat in firma a avansat doar prin pupat in cur si sifonat (a avut de la cine sa invete – Cristina Cosma – fosta directoare de magazin de la Arad 1 ,de altfel si dansa o mega-terminata)…amandoi au ingropat Altexu’ in Arad si pun pariu ca Popica o va face din nou…Pana nu si-au bagat ei nasul,totul mergea ca pe roate,colectivul era ok…dupa ce au preluat ei controlul au inceput sa-si formeze “echipa de vis”,sifonari si lingai.Daca trade-ul de pe zona de vest are putina minte,il schimba pe saracu’ala inainte sa-si bata joc de cei 500.000 de euro investiti de comapnie in Arad.

 6. eu nu stiu cum sa fac…de 2 luni sunt plecata din altex si inca nu mi-au virat garantia.luni ma duc la itm,ce parere aveti…poate merg si mai departe…

 7. cine este aura teodorescu? eu am vb cu alina cercel si apoi mi-a dat un alt numar nicoleta reitu…ceva de genul…dar se vede treaba ca nu se rezolva nimik.am fost la itm si suntem in romania….ideea este ca atunci cand tre sa-ti opreasca banii din salariu nu se stam pa ganduri…cand e vorba de dat inaopi ioc.cu suguranta o sa se rezolve pe o cale mai mult sau mai putin amiabila.am mai avut eu un coleg care i-a dat un judecata si a castigat…

 8. la mine a mers destul de repede le-am trimis um maill cu legea nr.22, art.15,16 si le-am spus ca daca nu-mi baga cat mai repede banii pe card ii dau in judecata, a doua zi aveam bani pe card, stiati ca la garantia pe carea ne-o oprea trebuia sa primim si dobanda….:( asta daca respectau legea si ne faceau un cont in banca, dar ei au folosit in alte scopuri acei bani de ex. sa cumpere marfa.etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.