home de pe net Se duce de rapa tehnologia

Se duce de rapa tehnologia

Daca cumparam masini pentru ca au femei bune pe ele, dam cu ele in stalp si murim, asta pot sa o inteleg. Cel putin ramanem in gand cu femeia de la standul auto ce ne-a facut sa cumparam masina.

Dar am ajuns sa aducem femei si la targurile de tehnologie ca sa nu mai vindem produse performante ci produse care se vand la public. In schimb, daca asta se intampla la noi la toate targurile de tehnologie, abia acum au sesizat si americanii ca ar vinde mai bine, cu fotomodele playboy transformate in Geeks.
Mie-mi plac femeile alea care se cred geeks, probabil chiar stiu ele ceva 🙂

eduard

Poza de la Eduard si mai multe despre CES acolo.

7 thoughts on “Se duce de rapa tehnologia

  1. Ai ma ca sunt putini cei care cumpara masini, calculatoare, etc doar pentru ca l-a fermecat bagaboanta aia careia i se vedeau chiloteii la standul firmei respective. Parerea mea!
    P.S. Insa nu contest faptul ca gagicile respective fac brandul mai cunoscut la campaniile de promovare! CA DOAR SEXUL VINDE PESTE TOT SI SEXUL VINDE ORICE!
    😉

  2. Thanks for stopping by, Herr Piticu 🙂
    E interesant de observat ca domnisoarele de la CES se imparteau in doua categorii: unele erau fotomodele contractate pentru eveniment, insa unele erau chiar angajate la firmele respective – in marketing, PR sau chiar domenii tehnice. E extrem de simplu sa le deosebesti in poze: cele cu legitimatie de gat sunt angajatele firmelor, celelalte – modele aduse pentru CES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.