home to blog Scurte

Scurte

Daca mananci la mama e posibil sa iei ciorba cu tot cu tigarea de dinainte, dupa, sau din timpul. – link

1.000 de euro pentru bloggeritzele feminine, gagici si cu tzatze. –link (! – exprimare intentionata)

Am reusit sa fac upgrade la firefox 3, intr-un final, si am pierdut tot de la parole salvate la bookmarks. Importul din backup-ul lui firefox 2 mi-a rezolvat tot mai putin parole salvate, damn.

Dacia renunta la un schimb de tura. Nici macar Basescu care si-a cumparat logan nu mai salveaza compania care isi permite excursii in Brazilia in loc sa se gandeasca la marketing. N-ai ce sa le faci, sunt francezi, ei gandesc mai sanatos. – link

Ma gandesc ca la 4.5 lei pe euro acum va interveni BNR pe piata. Intre timp am vazut zilele astea la banci cum diverse persoane, aproximativ vorbitoare de limba romana, cumparau euro cu sacul. (la propriu) Facem pariu ca euro atinge 4.5 pana la finalul saptamanii?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Scurte

  1. Azi e miercuri….fac pariu ca nu sare de 4.45. Deci sa-mi fac si eu speculatiile.

    “La mama” – cei mai mari tepari. E singura firma care livreaza acasa cu taxa de transport in functie de locatie. CUmperi o salata de 8 ROn pe bulevardul unirii, la magazinul unirea, si platesti taxa de transport 12 RON.

  2. Daca foloseai addon’ul Foxmarks (sync de bookmarks, parole, etc) nu pierdeai nimic. Inca il mai poti folosi daca mai ai profilul de Firefox 2.

  3. Treaba cu parolele salvate e cu dus si intors. E lejer sa pui browserul sau alt program folosit sa le memoreze…. dar daca te loghezi in 15-20 locuri risti sa uiti datele de acces (asta in cazul in care nu iti faci post-it-uri lipite de monitor cu parolele folostie :)) )

  4. bnr a intervenit ieri… fix pe la 13:00… si probabil o sa o faca in continuare… cursul ar trebui sa fie pe la 4,3 – 4,2 la sf saptamanii

  5. bnr a intervenit ieri si cred ca a intervenit si azi pana in ora 13.. oricum, nu stiu daca e tocmai bine sa isi puna BNR mintea cu speculatorii straini. ca daca ii supara si apoi isi pun ei mintea cu BNR nu o sa fie tocmai bine. rezervele valutare ale BNR nu sunt infinite si nu trebuie epuizate pentru a mentine un curs artifical in piata. scaderea leului are la baza problemele economiei romanesti: deficit de cont curent, deficit bugetar etc

    in ceea ce priveste 4.50 lei un euro, nu stiu daca saptamana asta va fi sau nu atins, insa cred ca pe termen de cateva luni il vom vedea si acolo, poate mai sus nitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.