home to blog Scurte

Scurte

M-a sunat Mihai Serea de la trafic.ro sa ma intrebe ce mai fac si sa imi faca un chestionar la telefon, de cat de multumit sunt eu de trafic.ro :)) Trebuia sa-i sune pe altii. 🙂

Ecostin se ocupa cu educat si responsabilizat soferii care parcheaza aiurea. [da l-am vazut la o zi diferenta, ca nu mai am mult timp de trait].

Pe mine ma distreaza ăsta, crezand ca mie-mi pasa.

Astia au vrut sa-l omoare pe Basescu azi si n-au reusit. Bai … nu inca, mai asteptati si voi pana la anul, ca si asa e tzara asta brambura.

A aparut wordpress 2.7, de ce ma irita faptul ca trebuie sa ii fac upgrade si de ce nu o sa-mi placa iar?

Si uite un site care se jura ca nu fura si l-am prins cu ratza’n gura … (asa era poezia nu?) si ca adresele tale de mail sunt securizate si nesharuite cu tertze persoane.

8 thoughts on “Scurte

  1. Mie wordpress, indiferent de versiune, mi se pare ca are o interfata extrem de usor de folosit (dpv al adminului cel putin). Drupal mai are de lucru, iar Joomla e pur si simplu praf.

  2. Legat de Peepler – nu e chiar asa 🙂
    Adica nu e asa cum ziceti deloc – nu stocam, nu avem baza de date in spate, toate URL-urile de rezultate si linkurile catre profile (inclusiv avatarele) nu contin nici o informatie clear text care ar putea duce la adresa de email cautata. Adresa de email introdusa pe Peepler o stie doar persoana care face cautarea si va pot garanta si eventual daca vreti, demonstra ca nu stocam nicaieri nimic.
    Accept scuzele pentru asocierea cu Urban – voi chiar credeti ca pe dude-ul ala il duce capu la asa ceva?
    Stay tuned for Peepler v2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: