home to blog Scurte

Scurte

Piedone de unde are bani de toate beculetele alea insirate pe strazi? Daca cineva n-a vazut cum arata Dimitrie Cantemir si Tineretului, va invit la o plimbare pe la mine pe acasa … e mult mai frumos decat tot centrul Bucurestiului.

M-am trezit ca sunt Mos Craciun iar, anul asta.

Ma uit iarasi imprejur si ii vad pe specialisti cum si-o iau in bot. Prefer sa nu dau nume.

Si de 3 zile vad partidele disperate cum se lauda ca ei dau premierul, ca ei vor premierul si asa mai departe. Eh, sa vedem … tot naspa o sa fie.

10 thoughts on “Scurte

 1. Cred ca o le-o traga Base la toti, in stilul in care ne-a obisnuit. Ma rog, ma doare in cot, poa’ sa se si sinucida in grup. Problema este ca noi nu ne vedem nicaieri in planurile si negocierile astea ale lor. Si le mai facem si jocul sa-i tinem in prim-planul atentiei mediatice. Foarte bine, prostia se plateste. Sa vedeti ce nota de plata ne vine!

 2. (Legenda spune ca) Piedone a gasit multi bani la primarie. Asa ca s-a hotarat sa faca ceva vizibil pentru sectorul 4. A facut patinoar si partie de ski, a pus beculete…da, Tineretului arata frumos. Doar sa nu exagereze.

 3. Traseistul Popescu Piedone, nici el nu mai stie cate partide a schimbat…
  Cam cate carnete si-a “tras” in Arges, intr-o luna de flotant…intr-un catun argesean.

  …Ceva de la taica Voiculescu, senatorul “destept” (“Felix de Berceni”?)al Antenelor? Lumina de la…Antena se trage?!
  Deh…

 4. Piticule , mie unu sincer nu-mi place cum e orasul impodobit anul asta.. Parca ai senzatia ca e din resturi din anii trecuti .. prea multe tipuri / modele de instalatii .. wtf
  EOF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.