home to blog Scurte

Scurte

Badea si-a facut blog ca sa faca trafic si sa vina sa se laude ca are trafic mai mare decat mine si ca e mai bun ca mine? :)))

In alte stiri politice, daca nu votati cu UDMR va bat pe toti. Si daca vorbeam de UDMR, Marko plange dupa Transilvania si regreta anul 1918. Eu ii recomand sa se intoarca in timp, asa are sanse sa schimbe cate ceva.

Oprescu promite la protv parcari incepand cu Decembrie.

Si daca vorbim de protv, ia sa vedem ca si la ei pe site un link anuntat intr-o stire da de fapt in alta stire 🙂

Si una scurta cu dedicatie pentru Avionaru.

9 thoughts on “Scurte

  1. Inca n-am intrat pe blogul lui Mircica, dar nici n-am de gand s-o fac. Sper sa fie mai multi ca mine. Pe vremuri mai avea ceva in capsor, acum a ramas doar acreala si… felix.

  2. badea nu are principii..eu ii astept postul ala in care o sa-i para rau ca i-a judecat pe bloggeri(oricum il am la sectiunea:nu-i halesc nici cu o tona de lamaie alaturi de ciutacu)

  3. in primul rand, nu e blogul lui Badea, ci o diversiune pusa la cale de visurat, zoso, arhi si inca unul din echipa lor. se stie ca ei asa practica sa isi faca un trafic. faza asta o face visurat de ciuda ca nu il baga nimeni in seama la cna. si apoi…Fara legatura, visurat e platit de psd. iar domeniul Arhiblog.ro e detinut de un ungur ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.