home to blog scurte

scurte

Mie nu mi-a zis nimeni ca divorteaza Mihaela Radulescu. Acum inteleg de ce are voie sa pozeze asa, trebuie sa faca un ban cinstit.

Astept cu infrigurare cand o sa divorteze Andreea Marin.
Mi-a propus un coleg sa mearga cu mine la munca dimineata, cand a aflat cum se circula a ramas la metrou. 🙂

Astia de la transfer.ro continua sa mentina fisierele acolo. Sa public html-ul ala indexat?

Steaua a pierdut, se astepta cineva la altceva?

14 thoughts on “scurte

 1. Anuntul cu divortul este un fake ce are menirea doar sa uite lumea de campania de rahat finantata din bani publici si care a reintrat in … gura presei odata cu gluma lui Zoso.

  Va aparea la momentul potrivit anuntul ca s-au impacat.

  Afaceri in stilul bancurilor cu evrei … 😉

 2. Cand declara asta nu se mai gandea ca este mama ->

  Intr-un interviu publicat in editia de august a revistei Tango, MR povesteste despre impactul pe care l-a avut asupra vietii ei prima experienta sexuala din adolescenta. DEZVIRGINAREA “Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu am provocat “. Iubitul meu ma tot saruta, ma tot ametea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmarindu-mi instinctul, caci experienta nu exista, eram mult mai libera ca el, care era oarecum ingrozit de ideea dezvirginarii. Am consumat intamplarea, nu mi s-a parut nimic grozav, poate si pentru ca am avut ghinionul sa incep cu un barbat foarte stangaci si complexat, in fine, un adolescent chinuit oarecum de familie, care cred ca si astazi are probleme la asternut (sa ma scuze!). (…) Prima iubire n-a fost o locomotiva, cum credeam, ci doar gara din care am plecat mai departe”, spune Mihaela Radulescu. AVORT IN LUNA A PATRA In urma cu aproape doua luni, Mihaela Radulescu marturisea pentru o agentie de presa ca in tinerete a facut un avort in a patra luna de sarcina. Vedeta si-a amintit experienta neplacuta din perioada comunismului dupa ce a vizionat pelicula “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, castigatoare a Festivalului de Film de la Cannes din acest an. “Am facut un avort in luna a patra. Pentru mine, filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a intamplat cand aveam eu 18 ani. Au trecut 20 de ani de atunci”, declara Mihaela Radulescu.

 3. Problema care o doare pe MR este nu ca ii este afectata imaginea ei, ci ca este adusa in atentie din nou o campanie publicitara cu cantec in valoare de 800.000 de euro castigata de firma sotului sau pe niste criterii cel putin hilare – pentru ca agentia lui Elan S. oferea cel mare spatiu de expunere precum si pe … nevasta-sa. Dupa cum am mai zis, afacere in stilul bancurilor cu evrei.

  Deci inca o data a primat cantitatea si nu calitatea. In primul rand ca nu se lasa nimeni de fumat vazand pe respectiva intinsa ca o placinta pe bloc, iar in al doilea rand sunt curios cam cati din subiectii targetati ar fi fost gasiti in virtual decat pe strazi.

  Zoso are alte pacate, insa in demersul sau actual il sustin neconditionat.

 4. Ce spun si specialistii (altii in afara de mine) ->

  “Publicitarii critică modul sexy în care a fost promovat spotul antifumat al Ministerului Sănătăţii. Ei consideră mesajele drept încâlcite şi depăşite. Drepturile de realizare a campaniei au fost obţinute, în urma unei licitaţii, de firma în care soţul Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, deţine 49% din acţiuni.

  „Dacă cineva se aşteaptă ca milioane de oameni să stingă ţigara şi să se arunce asupra partenerului de viaţă, visând la doamna Schwartzenberg… înseamnă că nu au niciun dram de discernământ”, spune Ştefan Voloacă, director de creaţie în domeniul publicităţii. ”

  (Adevarul)

 5. fiecare face bani cum poate si cum stie 🙂 ce sa mai vorbim de trafic ca este criminal …. din obor pana la p-ta presei am facut 70 minute ieri dimineata cat despre steaua rezultatul este normal 🙂 nu de alta dar sa moara jiji de invidie si sa aibe ocazia sa spuna ca “ungurii” au apasat pe butoane 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: