home news scurte

scurte

Subi zice ca s-a indragostit de mac, eu in afara de faptul ca transfera ca tampitul de pe FTP cu 102 MB/s nu ii gasesc nimic stralucit.

Maine ma duc sa cumpar ram de la Pitesti pentru jucaria mea, sper ca si pentru celelalte jucarii de sustin serviciile de bloguri. (cotizeaza cineva? :P)

Nu mai stiu cine a gasit articolul asta, conform caruia blogurile sunt la peak.

Mai e doar o saptamana pana la blogaria 2. [ de data asta vom fi mai putin timizi ]

Cum sa  trimti spam la un  site in romana, sa incerci o vanzare deosebita iar adresa spre care pointeaza spam-ul sa dea 404?
Link exchange? Nu se mai practica din 1999, pentru ce sa ma mai implic?

In schimb ma vad foarte bun ridicator de traficuri.

9 thoughts on “scurte

  1. arhi, n-am zis “si eu am blog”, ci am vorbit de-o informatie strict referitoare la subiectul lui Piticu: statistici despre blogosfera. Oricum …sunt putin satul de chestiile astea de rea-vointa si pripeala 🙁 Daca vrea il sterge si gata. Punct.

  2. Bai ce sa zic, mac rulez cu configuratia asta. Dar ca orice sistem facut de oameni e imperfect. Deci final cut studio pro 2 are o gramada de bug-uri, unele asemanatoare cu cele pe care le avea premierul 6 si photoshop 6, sistemul de operare e tapan, iar de lucrat rapid, lucreaza cat te tin curele pe tine. Esential este ca mac os cu final cut pro 2 iti foloseste procesoarele in randari la 90% din potential spre deosebire de win cu premiere care-ti foloseste 30% din resursele sistemului. Pt ce am resurse daca nu le folosesc? In plus arhitectura sistemului este creata in asa fel incat sa ai tot ce e necesar pt ce ai nevoie. Deci pt statie de lucru optimizata pt tot ce inseamna domeniu media, mac rulez, oricat nu ai accepta tu piticule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: