home to blog Scurtatura spre centru

Scurtatura spre centru

Pentru ca Dimitrie Cantemir se blocheaza in fiecare dimineata, decat sa fac 30 de minute in 500 de metri, involuntar, am descoperit o scurtatura foarte misto spre centru.
Si un politzai interesant.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Scurtatura spre centru

  1. stai de atit timp in zona si nu stii decit bd-ul cantemir pentru a ajunge la unirii? mai sunt vreo 2 variante pe putin!

  2. ei, ai prins scurtătura asta într-o zi bună!
    … uneori mergi şi mai bine dac-o ţii înainte pe Şerban-Vodă şi ieşi la Unirii prin spate pe la Horoscop, traversînd apoi piaţa pe deasupra… chiar mai repede decît prin pasaj. (depinde şi de zi…)

  3. da, majoritatea politistilor fac asa in situatii de astea: daca nu vine tramvaiul fluidizezi circulatia daca mergi asa, mai ales ca dintr-o singura banda intri in vreo 4-5 cate sunt acolo in stanga.
    (apoi e mai bine pe sus daca te pricepi, decat prin pasaj). Cum treci de Piata Unirii te pui pe banda 1 si cand ajungi la semaforul de la Spitalul Coltea (deci cu un semafor inainte de a ajunge la semaforul din Piata Universitatii te duci tocmai in banda 1 – caci intre timp s-au facut si cele doua care ies din pasaj, aia merge cel mai bine, mergi pe margine frumos, esti ferit din dreapta, tii marginea ca e cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.