home to blog Schimbări importante la biletele de la Untold. Ce trebuie să ştiţi

Schimbări importante la biletele de la Untold. Ce trebuie să ştiţi

Anul acesta, biletele de la Untold sunt puţin diferite. Primul val de bilete se pune în vânzare miercuri şi biletele se vor da instant. Drept urmare trebuie să vă pregătiţi bine, înainte de a cumpăra bietele. Trebuie să aveţi bani pe card, trebuie să aveţi de preferat cardul precompletat în telefon pentru a putea cumpăra repede, iar apoi trebuie să ştiţi ce bilete să cumpăraţi.

3 tipuri de bilete pentru Untold

Abonamentele la Untold de anul acesta sunt de 3 feluri, toate cu preţuri diferite.
Cel mai ieftin este abonamentul de 4 zile, la 109 euro + taxe. Atenţie taxele sunt şi ele o sumă. Cel mai ieftin bilet la Untold, cel de general acces oferă posibilitatea cumpărătorului să îşi facă check-in în maxim 30 de zile de când ai cumpărat biletul. Acest bilet se adresează fanilor, celor care vor să meargă la Untold, cei care ştiu sigur că vor merge la Untold în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Persoanele care cumpără acest bilet se înregistrează apoi cu nume şi prenume şi poză pe site şi vin la festival. Biletul nu se mai poate transmite şi nici nu se poate returna, pentru că s-a făcut check-in-ul.

Biletul de 119 euro oferă posibilitatea de a face check-in-ul până pe 14 iulie 2020. Acest bilet este biletul standard la Untold, cel de general acces. Dar nu te obligă să îţi faci check-in-ul acum. Cu alte cuvinte dacă vrei să dai biletul asta unui prieten să îşi facă el check-in, atunci poţi face acest lucru. Biletul nu se poate returna. (anul trecut trebuia să te duci cu prietenul la brăţări şi acolo se făcea transferul)

Biletul de 122 de euro în schimb, poate fi returnat şi îţi iei banii inapoi. Dar biletul ăsta îţi cere să faci check-in în 30 de zile de când l-ai cumpărat.

Dacă nu faceti check-in-ul în timpul cerut de la cumpărarea biletelor, atunci vor exista şi alte taxe pentru aceste bilete.

Şi bineînţeles mai sunt biletele de VIP, dar ca de fiecare dată nu merită la VIP nimic, distracţia e tot jos pe stadion, acolo unde este toată lumea şi toată energia.

În schimb modalitatea asta de a vinde bilete, este una care elimină cât mai multe riscuri în ceea ce priveşte fraudarea şi vânzarea acestor bilete. Şi chiar dacă le pierdeţi, atât timp cât este făcut check-in-ul, biletele sunt înregistrate în sistem, iar la intrare fetele de la poartă vă vor vedea după faţă şi totul va fi în regulă.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: