home to blog Schengen pentru ca meritam

Schengen pentru ca meritam

Cand am iesit ultima data din tara, ma miram de cat de usor am trecut de filtre. Tzac, pac, zambit frumos si aia a fost. La nemti in schimb distractia s-a schimbat putin pentru ca a piuit poarta. Aveam ceva experienta cu ei si stiam ca de obicei acolo piuie. Asa ca eram pregatit de control amanuntit.

Mai nou si la noi piuie portile. Adica e suficient un nasture la blugi ca sa te opreasca si sa te intrebe ce ai pe tine. Dar tot aici intervine si diferenta. Pentru ca noi suntem mai la margine asa, baietii de la politia de frontiera nu au un detector de metale. Au maini goale. Si te pipaie.
Partea buna a fost ca mi-au aranjat gulerul camasii. In schimb in toate tarile ma puneau ori sa ma descalt, ori sa pun piciorul pe un scaunel ca sa treaca cu detectorul pe langa el.

In schimb noi vrem in Schengen si abia acum aplicam masurile de securitate, dupa ce am fost respinsi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Schengen pentru ca meritam

  1. Oare cati romani s-au gandit ca poate au dreptate aia de nu vor sa ne primeasca inca? Ne-am trezit si noi ca avem oute si ne-am facut de cacao cu florile olandeze, ce mai, penibilul la el acasa.

  2. Cel mai aspru control pe care l-am intalnit e pe aeroportul din Budapesta, adica la intrarea in spatiul Schengen (dinspre noi). Acolo am vazut cea mai comica criza de isterie din partea unei englezoaice luate la bani marunti (care, evident, nu se astepta la asa ceva). Nu-i nimic, invatam si in ceasul al doisprezecelea!

  3. din punctul meu de vedere care sincer nu prea calatoresc mult e ft bine ca sunt ft stricte vamile.eu am o problema cu aia care se duc si fura si omoara , sunt identificati ca romani si asa sa generalizat romani=infractori.am la bloc prieteni care isi fac planuri ce sa fure cand ajung in tarile cu putina securitate deci cunosc ft bine cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.