home to blog Scandalul Conquiztador: eCostin contraataca

Scandalul Conquiztador: eCostin contraataca

eCostin ,cunoscut publicului larg ca blogger si avand alte functii prin institutia din Pache Protopopescu, a preluat functia de moderator pe mult iubitul si, in aceeasi masura, hulitul joc, conquiztador.

Cel putin asta am inteles din mailul pe care l-am primit in seara asta. Un mail in care o gagicutza se plange ca se intampla lucruri ciudate. Ca sa ma conving am intrat pe chat-ul jocului, acum la ora 1, iar acolo harmalaie mare. Lume care se plange ca nu mai are conturi, acuza pe ei (“ei = protv”) ca vor sa distruga jocul, plang dupa moderatorii vechi, ce mai copii disperati.

Pentru amuzamentul alora care nu inteleg rostul si efectul unui asemenea joc, e mailul mai jos. Nu voi divulga nume, nick, IP, asa ca stati linistiti 🙂

Buna…..
va trimit un mail pentru ca nu am stiut ce sa fac si cum sa fac… dar am o veste bomba
MEDIA PRO a pus mana [e conquiztador. ro si noii administratori ecostinsimosaic nu stiu sa modereze de nici o culoare habar nu au de HELP jocului si toate alea…. e scandal mare…
toti moderatorii demisioneaza in masa … mosaic spunea ca ecostin nu stie sa umble cu softul si sa scoata moderatorii… BobbyGuard e un simplu moderator si restul administratorilor sunt simpli jucatori acum…. baza lor de date va fi compromisa moderatorii au acceptat peste 3000 de intrebari noi gresite in proportie de 90 la suta…. jocul se duce de rapa….
[…] PROTV pentru ca promoveaza incultura si prostia ….. prin diverde metode…. […]

astept vesti de la voi si daca mai vreti si alte informatii va astept …. sunt moderator inca dar stau ascuns sa vad ce si cum se mai intampla…
orice informatii aveti nevoie sunt aici

cu multa stima….

58 thoughts on “Scandalul Conquiztador: eCostin contraataca

  1. azi am aflat ca jocul a fost inventat de unguri. asa ca am intrat pe conquiztador.hu sa vad care e treaba pe acolo, sa vad daca e ceva diferit fata de jocul in romana. cum nu stiu o boaba de maghiara, normal ca nu am inteles nimic. si totusi am facut un joc de proba. fara sa inteleg nimic am castigat in fata botilor. am facut 2700 de puncte. au mai zis si altii ca habar n-ai si castigi, dar nici chiar asa.

  2. Ciao all.Oameni buni , ce dumnezeu va agitati degeaba…hai la mareeeeeee ca e soareeeeeee.atat.pace si voie buna.sal.

  3. pe Conquiztador.ro sunt o grama de intrebari cu raspunsuri gresite,totii prosti trimit in trebari aiurea si pun ca raspuns c vor ei,chiar mie mi s-a intamplat la o intrebare: Cati ani a domnit Stefan cel Mare? iar raspunsul “corect” dat de ei a fost 41 de ani,dar raspunsul corect e 47 de ani!

  4. mai dar multe stiti voi despre conquiztador si despre regulile lui. Sunt moder si semnez cu u npseudonim, jocul e foarte frumos. Daca in trecut se dadea drumul la intrebari gresite, acum nu se mai face asta. Credeti-ma si eCostin si mosaic sunt foarte buni administratori. Nu degeaba se afla pe o pozitie destul de buna in trafic.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.